SevgininSezaisi Kbrackn hahaha☺ gece beni uyandırma şeklide o bakıyorum şapur supur sesler geliyor ekini yumruk yapmış öyle nereyi tutturursa oray i emiyor 😀
Umys Kbrackn Benim 2 aylık kızım da elini yumruk yapıp emmeye çalışıyor çok acıkınca uykulu ise eğer kolumu filanda emmeye çalışıyor 😂 Doyunca da kendi kendine bıraktığımda diliyle oynayıp şapır şupur sesli sesli dilini emiyor galiba 😅
Senaege Kbrackn ıkı ay on sekız günlük özellikle sol elı hep ağzında ve salya oluyor hatta parmak değil parmak lar ağzında yalancı meme verdım öğürüyor şaşkın 😲
Kbrackn Filizbii zarari yoksa emmesinin hosumuzada gtmiyo dgl aslnda o cokur cokur cikan ses hayretle izliyoruz 😀
Kbrackn SevgininSezaisi aynen bizde de oyle bazen kolumuzu bazen boynumuzu nereyi bulursa emmeye calsyo bazen yanagimizi 😀
Kbrackn Umys ilklerde piskolojik olark etkileniyodm gorenler ac fln diyodu ama emziriyorm gazini cikariyorm bez takibi yapyrm kilosu herseyi olmasi gerektigi gibi sonra sonra astim bu sorunu 😀
Kbrackn Senaege bizimki yalanci meme tuttugu halde ilk boslugunda parmaklari devreye sokuyo dedgnz vbi yalanci meme verncede kuscak gbi oluyo oguurup geri atiyo 😀