yamacalimoms Çok ovuldugu için aldım kızlar mamajo kullanıyorduk birde bunu deneyeyim dedim, bebeğim içerken dudaklarının yanından akiyor anne memesine yakın diyorlar birde ben mi yanliw kullandım acaba
TutuKelesh yamacalimoms bizde akıtma olmadı, canım. Zaten görünümünden belli anne memesine benziyor. Biz memnunuz. Hem emziğinden, hem biberondan
Minikpasam00 yamacalimoms içindeki o yuvarlak aparatı çıkardı mi akıtıyor evet biz ilk avent kolik olanla başladık sonra buna geçince bebeğim boğulacak gibi ses çıkarmaya başladı avente geri döndük ben anne memesine yakın oldgnu da düşünmüyorum çok büyük ucu, ama kullanıp memnun olanlar da var tabi
yamacalimoms Minikpasam00 öyle değil canım akıtma dediğim şey bebeğim böyle içerken ağzından akıyor akışı yavaş anne memesine yakın yazıyordu diye aldım bir kaç defa boğuluyor gibi oldu kendim denedim az akıyor gibi anlamadim cidden
hhanim yamacalimoms yutmayıp agzinda biriktiriyor topluca yutuyor olabilir mi? Benim bebeğim oyle yapıyor sonra boguluyo gibi oluyo