AltinTop Merhaba güzel anneler 9 aylık oğlum var ve kendi odasında uyuyor, buhar makinesi almam gerekir mi sizce? Kullananlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.
dogamdeniz AltinTop ben bir kaç gün önce e bebekten weewell markasını aldım şuan indirim de çok memnunuz
Bahar_doruk AltinTop canım ben dogum yapmadan önce eşim almıştı ama hic kullanmak nasip olmadı doktorlar pek önermiyor yani bizde Bi sıkıntı olmamasına ragmen doktor kullanmayın dedi ortalık zaten virüs dolu makina iyice dağıtıyor demişti doktorunuzla konusmadan almayın derim 🤗
AltinTop Balkizlarim nemlendirme gerekip gerekmediğini nasıl anlayabilirim, hiçbir bilgim yok bu konuda:(
Deletedmom414 AltinTop geceleri burnu tıkanıyor mu? Benimki 7 aylık nemlendirici almam lazım tıkanıyor gece burnu sümük dolu gibi ses çıkarıyor ama bakıyorum bişey yok. Serum fizyoloji damlatıyorum
Bahar_doruk dogamdeniz valla bilemiyorum doktor öyle bişey den de bahsetmedi bize sadece kullanmayın tavsiye etmiyorum arada havalandırın yeterli olur demişti o yüzden bizde kullanmadık tabi her doktor farklı setler söyleyebiliyor