Mvern Artık yürümeler başladı bizde şükür☺️Acaba hangi markayı hangi özellikte ayakkabıyı öneriyorsunuz?
Deletedmom381 Mvern ben ayakkabısını alırken tabanlı ve yumuşak olmasına dikkat etmiştim viccodan almıştım ilk ayakkabısını ve gayet memnun kalmıştım.
-ogretmenanne Mvern biz de vicco’dan aldık çok yumuşak ayağında hiç yokmuş gibi yani, evde normal çorapla basıyor o daha önemliymiş, dışarı çıkarken giydiriyoruz sadece, tavsiye ederim
Organiktavuk Mvern pandemi vs derken benim kızım baya yürümeye başladıktan sonra almıştım nike ama şimdi ev için vicco kullanıyorum çok memnunum ilk ayakkabı olarak alsaymışım keşke ben biraz dış görünüşe bakmıştım
Mvern Deletedmom381 Teşekkür ederim öncelik yumuşak olması yani. Peki alışsım diye evde ne kadar giydirdiniz
[silindi] Tabanının yumuşak, esnek olması ve tam ayağına uygun olması.. deichmann direkt ölçüp ona göre öneride bulunuyor..
Deletedmom381 Mvern evde giydirmedim, doktorlar da önermiyorlar zaten yeni yürümeye başlayan bebeklere.. evde dengesini kurması icin ciplak ayakla yurumesi lazım. Dışarı. Çıkarken ayakları üşümesin diye giydiriyordum ellerini tutarak minik minik yürütüyorduk o kadar
Mvern @7#7994260 Yumuşak olması gerektiğini bilmiyordum sağolun peki alışsım diye evde ne kadar giydirdiniz
Mvern Deletedmom381 Aa öyle mi ben de ayakkabıya alışssın düz taban olmasın deniliyor diye giydirecektim yanlış bilgi mi bu?
Mvern -ogretmenanne Teşekkürler ben de ayakkabıya alışssın düz taban olmasın deniliyor diye giydirecektim yanlış bilgi mi bu?
-ogretmenanne Mvern ben öyle biliyorum çıplak ayakla ya da sadece çorapla basmasının kemik gelişimi açısından daha iyi olduğunu okumuştum
Mvern Organiktavuk Alışması için evde ben de giydirmeyi istiyordum ama önerilmiyormuş biliyor musunuz?
Organiktavuk Mvern ilk adım ayakkabısı mı önerilmiyormuş canım ? Ben alışma aşamasında kokopatik almıştım hep onları giydi evde altı kaymadığı için çok rahat ettim tam yürümeye başladığında 1-2ay geçmişti ayakkabıya geçtim bir sorun yaşamadım