-civcivlerim- Ankara da özellerde memnun kaldığınız WhatsAppdan sorularınıza yanıt veren bildiğiniz muayene olduğunuz doktor var mı anneler ikizlerime doktor arıyorum koca Ankara da Bi doktor bulamadım doğru düzgün 🙏
Efemm -civcivlerim- hemen soyleyım canım zeynep gül hallaçoglu insagramdan da takipdeyım her sekılde cvp verıyorum ondan oncesi doktorum mükemmel tanınmış bir doktor YouTube yazın adını soy adını cıkacaktır orda da keçiören de vm medical park
Mlkmhrrm -civcivlerim- özel hastanede değil ama düşünürseniz cebeci tıp fakültesinde hoca muayenesinde Doçent Dr Emel Okulu var biz memnunuz watsap üzerinden de yanıt veriyor muayene ücreti de 132 Tl
Nilaytksy -civcivlerim- whtsaptan falan yazar yani ben bizzat ulaşabiliyorum sizinkide böbrek olunca bir çocuk dr undan ziyade asıl branşınca gidin derim 😞
dertlikerkenez -civcivlerim- özel hastaneye gidecekseniz ve sgk’lı iseniz tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmanızı öneririm, çok daha ekonomik oluyor. Muayenehaneye gidecekseniz sigorta bir işe yaramıyor.
-civcivlerim- zeynepzeze siz ne kadar veriyorsunuz muayene ücretine malum ikizlerim olduğu için bütçeyi bazen zorluyor muayene ücretleri 🙈
zeynepzeze -civcivlerim- 190 TL Ben bebeğim doğduğunda 2 doktora gittim pek memnun kalmadım ilgilenmelerini beğenmemiştim. Sonra Selman hocayı buldum evim Keçiören’e uzak olmasına rağmen gittim. Şu an bebeğim 14 aylık hala ona gidiyorum. Devlet aşılarını da orada yaptırıyorum özel aşılarıyla beraber.. Ayrıyeten sağlık ocağına gitmeme gerek kalmıyor. Yaa bu arada ikiz bende çok istemiştim 😊 Zor ama çok güzeldir eminim. Hayırlı ömür nasip etsin RABBİM
-civcivlerim- zeynepzeze hemde nasıl zor Rabbim sağlık versin tek bakıyorum canım çıkıyor ama Bi gülüyolar hemen eriyorum 🥰 inşallah size de nasip olur ikiz üçüz 😍 Ankarada muayene ücretleri neden bu kadar pahalı 🥺
-civcivlerim- Mlkmhrrm neden bu kadar uçuk muayene ücretleri iki bebek olunca belimizi büküyor mama bez muayeneler birde bebeğimin birinin böbreğinde genişleme var sürekli doktor doktor geziyoruz şaştım iyice
Mlkmhrrm -civcivlerim- çok geçmiş olsun tez vakitte şifasına kavuşur inşallah yavrunuz. Malesef fiyatlar çok pahalı bir çocuğa bile yetmek zorken iki çocuk ile Allah kolaylık versin inşallah kontrol ve tedavi için üniversite hastanesinde hoca muayenesine gitmek sizin için daha hesaplı olabilir en azından tahliller için ekstra ödeme yapmanıza gerek kalmaz.
Nilaytksy -civcivlerim- medicana faysal gök asıl branşı nefroloji eski gata hekimlerinden kesinlikle git
Yldzilhan Özel subayevleri hastanesi var orda Dr Orhan Pekuz ve Dr Ali Osman Köksal var ben doğduğundan itibaren oraya gidiyorum çok şükür bilgileri harika.. muayene ücreti 150 idi en son 10 gün içersinde bidaha ücret almıyorlar tavsiye ederim