Minnak23 Kızlar bebeğimi emziğe nasıl alıştırabilir 4 aylık emzik almadığı için beni mafediyor hep aglamaklı
ikiprensannesii2 Minnak23 valla benimki de bi tuttu tuttuğu zamanda ağladı sonra yine bıraktı belki 1 hafta tutmadı ağlak bebekse fayda etmiyomuş onu anladım😂
Yavrusununannesiii Minnak23 benimkisi bazen sımsıkı tutuyor bazen midesini kaldırıyor ama genelde beşiğe koyduğum da sallarken emziği tutuyor uyku moduna giriyor emziği de verince ağzına
ccinarr Bizimki ilk başta alıyordu sevinmiştik. İkinci ay isteksiz emmeye arada atmaya başladı ve 3.ayda tamamen bıraktı. Şimdiye kadar Bibs ve avent kullandık. Acaba başka marka denesek alır mı ki hala umudum var
Ddefneee ccinarr kusura bakmayinnyeni grdüm chicconun emzigini ilk denemistim kabul etti ve severek kullaniyordu
Babys1 ccinarr bebeğiniz emzik tuttu mu ? 2 aylık bebeğime emzik beğendiremedikte 😕 uykuya geçişi zor oluyor 😕
Mervefurkii Babys1 wee ve bips aldım ama ikisini de tutmuyor ben elimle tutturmaya çalışıyorum ara da bi tutarsa 5 dk emiyor
selinso Mervefurkii Mervefurkii buna care bulabildiniz mi benmki de aynı az bisey emiyor diliyle atiyor emzigi sonra da ağlıyor. emzigi agznda elimle tutmam lazm ki uykuya dalsin🤷