ZelihaYusuf 25 günlüğüz 15 gündür anne sütü+bebelac mama kullanıyoruz yüzünde kafasında kulak arkasında böyle sivilceye benzer şeyler çıktı mamadan dolayı mı acaba?
Busraata ZelihaYusuf isilik olabilir mi yenidoğan bebeklerde cok oluyor doktoruna sormalisin hersey olabilir belki de alerjidir
Deletedmom413 ZelihaYusuf Yeni dogan sivilcesi olabilir Sicaktan isilik olabilir Banyoda iyi durulamadigindan, yada kurulamadigindan olabilir. Alerjide olabilir. Cok secenek var.
Tulay_talha ZelihaYusuf benm oğlumda 28 qünlük aynı durum bendede var anne sütü +sma veriyorm yavas yavs qeçiyor qbi ama doktorum mamadan demişti bazılarıda yeni doqan alerjisi dediler 3 aya kadar qeçermiş artık neyden dolayı bilmyorum tabi
pelinsss ZelihaYusuf bende bebelac gold denedim ama bizde öyle bir şey yapmadı. Ayrıca gaz damlası ya da başka ilaç kullanıyor musunuz ?
ZelihaYusuf pelinsss yok ekstra bisey kullanmıyorum Dvit kullanıyordum o da gaz ve kabız yaptı bıraktım bugün.
Deletedmom413 ZelihaYusuf En iyisini doktor bilir canim Alerjimi mamadanmi bilemeyiz. Onun disindaki seceneklere dikkat et gecmezse alerjidir belki
ZelihaYusuf Tulay_talha mama vermedende doymuyor ki mamayı keseyim. 3-4 gündür var biraz bekleyeyim geçmezse bende bi doktora gideyim.
Deletedmom413 ZelihaYusuf Rica ederim canim Fotograf atarsan daha cok bilen cikar Googldn imgyukle.com sitesine gir fotograf yukle de fotografi sec %100 olunca asagida http cikiyo Copye tikla Gel buraya yapistir.
Deletedmom413 ZelihaYusuf Rica ederim canim Yeni dogan sivilcesine benziyor daha cok 2 3 aylikken geciyor Yinede takip et
Tulay_talha Mamayı ve anne sütünü nasıl veriyosun anne sütünden snramı mama veriyosun ne kdr miktar veriyosun öqreneblrmym
ZelihaYusuf Tulay_talha genelde emziriyorum bakıyorum yetmiyor ağlıyor biraz bekleyip (10 dakika kadar) mama veriyorum 30 cc (1ölçek) veriyorum.
Tulay_talha ZelihaYusuf aman ha mama verme diyenler cok anne sütü 6 ay diyolar ama olcak qbi deql doymuyorlar nplm yani bizde isteriz yetsin ama yetmiyor