Vanilyaaa Merhaba 2,5 Yaş anneleri bebeklerinize günde kaç öğün yediyorsunuz ara öğün olarak neler veriyorsunuz farklı tarifleri yemek ara öğün olan varsa bu başlık altında paylaşalım hem bana hem de diğer arkadaşlara fikir olur 😊
Ikrazumra19 Vanilyaaa valla genelde meyve yiyor veya yogurt bazen birlkte puding falan yapiyoruz Veya kek ister birlikte yapariz oyle seyler
Agg0207 Vanilyaaa kel yapıyom meyve sebze salata yiyor kızım haşlanmış karnabahar brokoli pancar ve havuç veriyorum ara ögünlerinde 3 ana ögün besleniyor kızım birde aralarda böyle şeyler yapıyorm. 23 bucuk aylık kızım 😀
damlahira Vanilyaaa sabah uyanınca yarım saat bir saat sonra güzelce kahvaltı yapıyoruz sonra öğlen uykusuna yatmadan süt içiyor kalkınca çorba bı saat sonra yoğurt bazen meyveli yoğurt filan akşam yine bizimle beraber güzelce yemeğini yiyor akşam yatmadan mama yada muhallebi filan veriyorum bu şekilde
CananK Vanilyaaa oğlum 26 aylık sabah kahvaltısında domates. Salatalık yumurta patates kızartması peynir yiyor. Ardından kuruyemiş veriyorum. Daha sonra öğlen uykusundan önce cicibebe süt veriyorum. Uyuyup uyandıktan sonra çorba ve sebze yemeği ya da et yemeği veriyorum(değişiyor) ardından meyveli yoğurt. Gece de yatmadan önce muhallebi yediriyorum. Ayrıca emiyor.
Vanilyaaa Ikrazumra19 CananK damlahira Agg0207 ben sabah kahvatli kahvaltıyı tam doyucak şekilde yapmadığı için öğlen yoğurt veriyorum içine biraz ekmek katıp daha dört buçuk gibi çorba 8 gibi bizimle akşam yemeği yiyor akşamda yatmadan önce muhallebi yiyor çok mu veriyorum acaba ?
Swtlna Sabah kahvaltı, öğlen uykusuna yatmadan tost ayran, kalkınca yoğurt çorba, akşam da bizimle çorba+et köfte ciger gibi bi şey. Esas ben çok ağır yediriyorum sanırım
Melike_duru Sabah uyanıyor 1 yumurta haşlanmış veya tavada mutlaka yediriyorum. O bitince pekmez reçel vs yiyor. Arada meyve veriyorum kurabiye falan veriyorum meyve suyu içiriyorum. Öğlen uykusundan uyanınca yer öğle yemeğini çorbası yoğurdu veya ne varsa yemekte. Sonra yine meyve salata kek vs hangisini yerse nesguit falan . 8 gibide bizle beraber akşam yemeği Allah ne verdiyse sonra çayın yanında biz ne yersek uyuturkende bir biberon süt bazen muzlu bazen bebe bisküvili bazen ballı bazen kakaolu. Cok gibi görünüyor ama öğünleri cok az yiyor ara öğünleride cok az e bayada hareketli kızım