Abccc Miskokulum22 bacaklarimi incelttigi gibi dogum sonrasi selulitlerimi de gecirdi bence hemen denemelisin👍
Hohomoromu Miskokulum22 ben çok sevdim ve faydasını gördüm ama spor ve ya yürüyüş yapmanız laizm ben yürüyüşle 7-8 kilo verdim tavsiye ederim
Abccc Bebegimm42 canim sayfaya girip konusursan yardimci oluyorlar sana ilgili bi sayfa ben 75 kiloydum xl beden aldim sana direk boyunu kilonu soruyolar zaten ona gore bedenini alabilirsin
Seydanil Bebegimm42 canım bn M beden aldım taytta uzun olduğu için gogsumun altına kadar geliyordu auriyeten bn bide termal korsede kullandım
busralab Yamuna termal tayt kullanıyorum çok terletiyo işe yarıyo gerçekten ama taytı giydiğim zaman sütüm azalıyo sanki. Vücut su kaybettiği için heralde
Hohomoromu Miskokulum22 olur canım yeter ki hareket et Bende şimdi yasaklsrdan dolayi.cikamicam havalarda soğudu zaten evde termal taytmla Leslie yapmayı dusunuyordum
Sedo Abccc bende alıcam aynı siteden 67 kiloyum L beden önerdi dar mı gelir acaba die düşünfüm boy 1,69