Gamzeinan Arkadaşlar , 6 ayı doldurmamıza az kaldı .0-6 ay emziğimiz phılıps avent’ti. 6 ay sonrası İçin hangi emziği tavsiye edersiniz ,memnun olduğunuz emzik var mı ? Aklımda iki emzik var iyi diye duyduğum ama tabiki bilemiyorum da, Phılıps ultra air Phılıps ultra soft
Mom09 Gamzeinan ben de şuracıkta bekleyeyim kızım da 5 ay 2 günlük şuan avent ultra soft kullanıyoruz ama air de iyi diyorlar kararsızım 🤔
deletedmom2200 Gamzeinan ultra air kullanıyoruz 2 gündür ve gayet memnunum 5 aylık ama başladım ben çünkü 0-6 ay emziğinin tamamını ağzına sokmaya başlamıştı bu büyük geldi sokuşturamıyor 😂😂
deletedmom2200 Gamzeinan valla ben korkuyorum yutmaya falan kalkar imkansız diye bir şey Yok bebişler için 😄
Gamzeinan Betull biz düz phılıps avent silikon emzik kullanıyoruz.6 + sonrası bunu air i kullanır mı acaba . İnternette emzik ucu ile ilgili yorumlar yapılmış .emzik ucu nasıl klasik silikon uc mu
Gamzeinan deletedmom2200 kesinlikle öyle 😊bizimki yarısına kadar sokmuştu ağzına kaldı öyle ağzında bağırdı ☹️Çok korkutmuştu beni
deletedmom2200 Gamzeinan bence sizde geçin o zaman Allah korusun ya sizin gözünüzden kaçsa 1-2 dakika bile tehlikeli
Kubraa64721 Gamzeinan bizimde 0-6 softtu air aldım bi ay önce emzik için bi fark yok airin yanları sert zaten diş için sert şeyler istiyolar bizim içn sorun olmadı ve hepsni ağzına sokuyo bişey farketmiyo