kitapkokusu_ Bebeğimin çok zayıf irmik kilo aldırır diyorlar çorbalarına koysam faydası olur mu bilginiz var mı
bgmarik kitapkokusu_ haftaya çorba vermeye başlayacağım doktorum bebek irmiği alıp koy dedi.Bence kilo aldırır.Daha tecrübeli anneler için bekliyim burda 😊
asilimm kitapkokusu_ kullan canım emin ol faydası olur çorbalarına kullan muhallebilerine kullan hatta pişirip meyve pürelerine bile katabilirsin bebek irmiği şart değil normal ormikye kullanabilirsin. Hatta çorbalarına pirinçte kullanabilirsin lapa şeklinde pişirip o da aldırır kilo
Ati22 kitapkokusu_ bebeğin kaç aylık eğer kahvaltı veriyorsan irmikli oirincunlu cici bebe yap her sabah kahvaltisna ondan koy. Hem daha sağlıklı hem kilo alır. Ben çok uzunüre kahvaltı öyle yaptım bikac ev yapımı cici bebe lor yumurta sarısı herhangi bi meyve pekmez.
Birgul irmikte aldirir.yulaf unu siyez unu kullanablrsinz kac aylik bebis bilmiyorum ama bunlarda faydali hemde kilo alimina yardimci
Ati22 kitapkokusu_ coknrahat kullanabilirsin sorun olmaz irmik pirinç unu güzel kilo aldırıyor. Tecrübeyle sabit.