Funda134 Bebeğim neredeyse 3aylık ve hala sarılığı geçmedi, gerekli tetkiklerde yapıldı bişey çıkmadı , değer en son 8di, yüzü hala sarı ,bu durumu yaşayan var mı
Deletedmom04 Funda134 bizde sarılık atlattık doktorumuz bazı bebekler de 3 ayı bulabiliyor sarılığı atmak demişti sizin öyle oldu sanırım çok geçmiş olsun inşallah biran önce biter
aygulusoy Funda134 benim bir arkadaşımın da aynı şekilde 3. ayının dolmasına yakın sarılığı geçmeye başladı oğlunun. Ona anne sütü sarılığı demiş doktor. Karaciğeri geliştikçe geçermiş. Sizinki de mi öyle?
Mine Funda134 güneşe tut hergün canım bizimde öyleydi 2 aylık oldu hala geçmiyordu güneşe çıkardım hergün kolunu bacağını hep güneşe tuttum yarım saat ve şimdi geçti çok çok az ve Yok arası
Funda134 Narin beslenmede sıkıntı yok 3150kg doğdu 2ay 19 günlük 6 kg oldu ama yüzü sarı o geçmedi bi türlü
1lk Bizimkiside bir buçuk aylık hala geçmedi benimde sinirlerim bozuluyor beslenmesi fln gayet iyi hatta fazla bile kilo aldı sadece anne sütü veriyorum
Funda134 Bizim de anne sütü sarılığıymış geçmedi insan takmayım dese de insanlar bırakmıyor çocukta sarılık vaaar diye giriyorlar içeri suratlarına ne kadar çirkin olduklarını söylememek için zor tutuyorum kendimi
Nekwa Funda134 Canim 8 sarılık yok demek yani Sutun hala sari demek ki o nedenle cildi sari olabilir. Uykuya düşkünlüğü yoksa emmesi iyiyse bosa dert etme 😉
Funda134 Uykusu gündüz hiç uyumuyor aralarda kestiriyor gece uykusu idare eder beslenmede iyi sütüm de sarı evet sağınca görüyorum inşallah geçer lohusalığım böyle geçti Doğum bile daha kolaydı
Nekwa Funda134 dediğim gibi canim sütünden dolayı o hic dert etme. .Mevlam kötü hastalık vermesin Ben doğduktan sonra 20 gun hastanede yatmışım sarılıktan. Bak koca kadinim 2. Bebegim 21 günlük 😁