Aselinannesii6 Hanımlar merhabalar bebeğim 8 aylık ve artık avakado alıp yedirmek istiyorum ama malum çeyrek versem geri kalanı Nası saklayacağım hakkında bilgim yok Yardımcı olurmusunuz
Baloglum93 Aselinannesii6 ben biliyorum bi kavanoza kalan avakadoyu koyun içine biraz su limon suyu koyun kapağını kapatın dolaba koyun
Aley_ Aselinannesii6 ortadan ikiye ayırın, çekirdeksiz bölümünü verin bebeğinize. Çekirdekli kalan yerini zeytinyağı ile yağlayın streçleyip buzdolabına atın hiçbir şey olmuyor. Çekirdeksiz bölümüde kalırsa aynı şekilde onuda sarıp atın sıkıntı olmaz. Manavda çalışan söylemişti bana da.
Ebruea Aselinannesii6 ben çekirdekli kısmı kapaklı birşeyin içerisine koyuyorum o şekil dolaba koyuyorum. Yarım biraz fazla geliyor evet yarısını kendime yarısını oğlum hazırlıyorum ziyan olmuyor hemde çok faydalı ☺️
Birgul limon su ve zeytinyagiyla kavanozda bekletiyorum ama boylede iki gun gidiyor.cekirdegini cikarmadginz kismi strec filme sarin koyun o zamanda uc dort gun gidiyor
[silindi] İkiye bölüp çekirdeksiz kısmının yarısını ben yiyorum, yarısını kızım yiyor 🥰 Kalanı streçleyip dolaba koyuyorum, ertesi gün onu da yiyoruz. Meyveleri taze olarak tüketmekte fayda var o yüzden bir geceden fazla dolapta tutmadan tüketiyoruz 🥰