pikacuu YusufTalhaveAnnisi Rabbim şifasını versin inşallah bende dün bi tane paylaştım ama pek yorum yapmadılar dedikoduluk bir şey olmadığı için ilgi alanlarına girmedi malesef. 5 10 tl nedir ki dimi sizin ya da çocuğunuzun başının gözünün sadakası olur. Hangi kaza belaya karşı duracağı belli olmaz yani bi de bu mübarek günde. Çok üzülüyorum o kuzuların haline elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum.
Ebruea YusufTalhaveAnnisi canım sma başlığına yaz orda destek olan arkadaşlarımız var daimi takip ediyoruz
YusufTalhaveAnnisi Arkadaşlar maddi destek yapamasanız bile takipçi sayısı yüksek olanlar olmayanlar beş on demeyin nolur hesaplarınızda paylaşın durumlarınızda paylaşın bi lira bile az görmeyin ne kdr çok insana ulaşırsak bu yavru o kdr çabuk kurtulur
YusufTalhaveAnnisi Yeni koyuldu teşhis solunumu gitmeden kötüleşmeden alsın bu ilacı bire ikiye bakmayın nolur
YusufTalhaveAnnisi Maddi destek yapamasanız bile sosyal medyada paylaşarak destek olabilirsiniz arkadaşlar
YusufTalhaveAnnisi pikacuu allah razı olsun çok yazmak istedimde bu lafı yardım yerine linç yerim diye yazamadım ya cinselliğe kaynanaya görümceye eltiye bakıyorum 1000 yorum geliyo tamam burda eğlence maksatlıda konuşsunlar ama böyle şeyler öncelik olsun 😞
YusufTalhaveAnnisi Hadi arkadaşlar yayalım şu yavru kurtulsun inanmayanlar varsa sma raporu var instegram hesabından bulabilirsiniz bakabilirsiniz