annesinin_kizi ikizlerinannesi2985 canım buradakiler 3 aylıkken takmaya başlamışlar benim kızım 5 ay 17 günlük yeni kullanmaya başlıcam sizin bebiş ne kadarlık
ikizlerinannesi2985 annesinin_kizi 1 ay önce doğdular ama yoğun bakımdalar canım. Doğdukları gibi takılıyorsa sipariş verip taburcu oldukları gibi takacaktım, ondan sordum☺️
annesinin_kizi ikizlerinannesi2985 yaa çok üzüldüm kuzulara sorun ne csnım erken mi doğdular Rabbim bir an önce ordan çıkıp evlerine gelmelerini nasip etsin inşallah 💞 Benim kızım da 26 günlük ken yattı 1 hafta çok zor çok ağır bir şey
Bahartunc65 annesinin_kizi evet ılık su ile yika zaten kullanma kılavuzunda yazıyor bn aldım bnde bi işe yaramadı.:(
ikizlerinannesi2985 annesinin_kizi amin canın inşallah🙏 Erken doğdular baya.. çok zor gerçekten, yaşayan bilir. Allah yaşatmasın kimseye🙏
Bahartunc65 annesinin_kizi aynn valla bn etkisini göremedim ama gören çok kişi olmuş bebekten bebeğe değişiyor demek ki.
DamlaCan Merhaba ben de tots and more dan aldım kolyeyi ama boynuna büyük geldi yani daha doğrusu bolluk var yatınca kolye arkaya kayıyor ve boğazında toplanıyor taşlar boynunu acıtır ya da boğulur filan korkusuyla takamiyorum aylardır 😔🙈