Gamzemert Malum çocuklarımız hep evde olacaklar. Çok üzülüyorum çok sıkılıyor ailemizde başka çocuk yok, komşularla da görüşmüyoruz süreçten dolayı. Kaydıraktan çok düşüyorlar diyorlar ama marka önerisi olan var mı? Eve alsak diyorum. 22 aylık oğlum bu arada.
hankardeslerr Gamzemert Canım bime 3lü set geliyo kaydırak havuz ve 100lü toplar. Onlarda çok güzel ben memnun kaldım 🤗
Matmazell_ Gamzemert bnm kızımda 15 aylık bende almak istiyorm ama eşim düşer diyip duruyo 🤦🏻♀️ Bende bekliyim burda
Matmazell_ Deletedmom9 pilsanın değil mi bu bnde almak istiyorm fakat eşim düşer diyor nasıl çıkabiliyo mu kendi düşmesi oldu mu hiç Allah korusun 😪
Deletedmom9 Matmazell_ Hayır çok korunaklı bir şey zaten düşeceğini sanmıyorum. Kaliteli malzemesi var.
Matmazell_ Deletedmom9 teşekkür ederim bende alıyım yine karantina geliyor 🤷🏻♀️ En azından evde bari eğlensin yavrm napalm 😪
Deletedmom9 mom20 Benim oğlan 2.5 yaşında maşallah boyu da var. Bende alırken kısa kalır diye düşündüm ama gerçekten çok rahat kayabiliyor. Bu A101’de falan varmış onlara baktım onlar çok kısa kaldı. Bu ideal bence.