Aselada14 Arkadaslar 4 aylik kizim uyku duzeni yok ve uyutacagm zaman ortaligi ayaga kaldiriyo cani yanarcasina agliyo besige yatmak ayakta yatmak istemiyo hic uykusu geldikce de iyce sinirlenip agliyo cocugu boyle olup care bulan varmi
Deryadefne2020 Aselada14 bizde 2 aylığız sonumuz sizin gibi kesin eminim yatağa yatırınca bir yerlerini kesiyor gibi ağlıyor dalamıyor uykuya geceleri 😒😒😒
caglaras Aselada14 biz 3 ay 9 günlüğüz dün benzer bir post açmıştım. Gece ya da gündüz uykusu fark etmiyor aşırı sinirleniyor bağırıyor ağlıyor çırpınıyor sinirlerim yıprandı ben de kriz geçiricem yakında. hiçbir şeyle de sakinleştiremiyorum bu arada yapıcak bir şey yok bence uyku gerilemesi denen bir mevzu var onu mu yaşıyoruz acaba bilmiyorum
Esnalp Aselada14 Bizimde öyleydi napıcamızı şaşırdık kaç gün en son eve salıncak aldım bide netten anne karnı sesleri falan vardı onlardan Bi tane açtım sustu uyuyunca kapatıyorum uyanmıyor 😁
Aselada14 caglaras aynen bizimkide oyle gunduz uykulari anca 20 dk yada yarm saat uykusunu alamiyo uyutamiyorum aynen esimle bizde kafayi yemek uzereyiz bildigin aglama krizlerine giriyo nasil duzelcek bilmiyorum😔😔
caglaras Aselada14 evet uykısan kalkaa bile sürekli esniyor ama uyumuyor da. Sonra gece uykusuna geçerken en tepe noktasına ulaşıyor 1 saat ağlama krizine girdi dün
Esnalp Aselada14 Hmm o kötü işde. Yavaş yavaş sesini kısarak kapatmayı deneyin belki o zman anlamaz bilemedim ben öle yapıyorum.