Ikrabebek 6 aylık bebekler kaç defa mama içmeli. Anne sütü almıyor. Gece kaç defa verilmeli. Benim uykucu sıpam sabaha kadar aç aç uyur ben kaldırmasam.
Dryaela Ikrabebek benim kızım kendi uyanıyor maşallah aciktigi için hiç uyanmadigi olmuyor bende keşke sabaha kadar kesintisiz uyusa diyorum gece 1 kere mama yedi mi geri uyuyor bidaha da uyanmıyor doyuyor 1 kere verdim mi
Damla93 Ikrabebek aman canım sakın kaldırma bırak uyusun acıksa uyanır o sonra alışkanlık yapıyo acıksada acıkmasada uyanıyo sürekli uykular haram olur benden demesi 😀
Ikrabebek Mom14 ama aç değil midir. Zaten ayda 400 alıyo az içiyo bari gece içsin uykulu diyorum. 1 kere bile kaldırmayayım mı
Mom14 Ikrabebek ben mesela gece 1 gibi beşiğine yatırırken veriyorum sonra 6,7 saat boyunca kalkmıyo doktorda kaldırmana gerrek yok gece uykusu düzenli olsun diye dediydi
CansuBozkurt_ Ikrabebek ben akşam uyumadan bir kere veriyorum mamayı benim kızımda 9 da uyuyor. Gece ya iki kere ya da 3 kere kalkıyor her kalkışıda mama istiyor. Mama ve termos yanımda uyuyorum. Hemen yapabilmek için. Ac olduğu an susmaz.
Ikrabebek CansuBozkurt_ benimki de içiyo 2 3 kez ama ben kalkıyorum. Hanımefendi uykusundan feragat edemiyor
Dryaela Ikrabebek kendin kalkıp vermen zararliymis doktorlar gece beslenmesini bu aydan sonra pek önermiyorlar açıkçası kendi acıkınca kalkar zaten canım
Alpingo Ikrabebek pardon ben anlamamışım,1 kere yeterli bence doktorun durumuna göre daha iyi bi bilgi verir