Bereninannesi Kızlar şubat ayında e bebekde ındırım olucakmış bende fırsattan ıstıfade bebek arabasını almak ıstıyorum pusetsız baston sıstem hangı marka hangı model onerirsiniz??
Zeliserdemipek Kraft cabin kullanıyorum. Baston değil ama katlandığında çok küçük oluyor hem de hafif. Tavsiye ederim
Esmademir Ben de indirimden alıcam tavsiyeleri bekliyorum kızlar bebeğim 3 aylık ona göre şimdiden kullanabileceğim rahat bisey istiyorum ben de :)
Bereninannesi Esmademir valla benmkıde ıkı aylık pusetı var onu almıştık şimdi pusetsız bebek arabası arıyorum sağlam ve kullanışlı
Retina Bereninannesi sherpa modelini kullanıyorum ablamdan sonra ben kullanıyorım tek elle kapanabiliyor hafif ve dayanıklı
Kahvegerek Aylarca ne alacağımıza karar veremedik Quinny moodd a karar verdik yorumlar güzel inşallah memnun kalırız
Damlas Kahvegerek merhaba, aldınız mı acaba, ben de o modeli beğeniyorum ama 15 kilo olduğu için çekiniyorum
Damlas Kahvegerek evimin önünde merdiven var , belim de biraz rahatsız. 15 kg olunca vazgeçmek üzereydim, anne tek başına kullanabilir mi, bagaja sığar mı biliyo musunuz, canlı göremiyoruz bursada satan biryer bulamadık