tavsancikinannisi Bebeğim 3 ay 9 günlük hani 3 ay olunca gaz bitiyor ıkınnma bitiyor derlerdi ya bizde neden geçmedi bebeğim hala çok gazlı uykuya dalamıyor uykuda ıkınarak kendisini uyandırıyor kakası çok mukuslu ve çok huysuz doktora götürüyorum alerji yok diyor alerji olsa pişik olurdu yüzü kızarık egzama olurdu diyor ama bebeğimi bişey rahatsız ediyor yani çok net karnı ağrıyor kıvranıyor gece saat başı ıkınarak uyanıyor bana söyleyin nolur bu alerji değilse ne hani 3 ayda bitiyordu
Annesirintugceuzun tavsancikinannisi Çocuk doktoruna mı götürüyorsunuz? Gastroentroloji bölümüne gidip alerjiden şüpheleniyorum deyin. Bağırsak tepkilidir belki sadece. 🤷🏻♀️Benim kızımın da bitmiyordu. Sizin söylediklerinizden fazla egzaması oluyordu bir de. 🤷🏻♀️
canimoglum_2020 tavsancikinannisi yani her bebekte 3 ayda bitecek diye birşey yok benim oğlum 4,5 aylık hala gaz oluyo 🤷🏻♀️
tavsancikinannisi Annesirintugceuzun teşekkür ederim alerjisi olabilir mi diyorsunuz yani peki test yapıyorlar mı
Kumsal25 Annesirintugceuzun ben alerji bölümğne götürdüm test yapılmadı deneme diyet yapcam bizfe bagırsak tepkili olabilir dedi peki ne demek bu onu anlamdm
Annesirintugceuzun tavsancikinannisi Çok küçük diye test yapmamışlardı benim kızıma. Sonuçlar %90 negatif çıkıyor çünkü. Ve bu da alerjisi olmadığı anlamına gelmiyor. Doktor size belirtilerine göre alerjisi olup olmadığını söyleyecektir. 👌🙂
Elifaydn 5.ayımız bitti benim kızım hala ıkınıyor kabız olmamasına rağmen , kakası mukus ve yüzünde egzama varken bizde yüksek derecede çoklu gıda alerjisi vardı buna rağmen benim kızım pişik değildi , pişik olmak zorunda değil yani illa
Annee27 tavsancikinannisi bizde 3 bucuk olduk ama halaa ayni su aralar daha da kotu oldu cildircam az kaldi 😫🙄
Zeynonunannesiiiii tavsancikinannisi bizim 11 buçuk aylık hala gaz devam ediyor süt alerjiside vardı ams diyeti açıldı gaz devam moralini bozma bazen 6.ay bazen 9.ay bazende bir buçuk yaşını bulan olabiliyormuş
tavsancikinannisi Zeynonunannesiiiii süt alerjisi olduğunu nasıl anladınız mukuslu kaka mesela süt alerjisi belirtisi midir
dontsleppyunhappy tavsancikinannisi bende öyle sanıyordum 😂 4 ay oldu ama azaldı, gece hala gaz için uyanıyor. Ama ağlamalar yok çok şükür, az daha sabredin, daha iyiye gidiyor zaman geçtikçe.
nursocum tavsancikinannisi bebeğin hareketlerine bağlı gazın bitmesi dedi doktor biz tam 3 te bitmişti birde d vitaminini değişirdim o zaman tam bittii
ayseeeey tavsancikinannisi Benim bebeğim de öyleydi üstüne kaka sorunu vardı doktora danışarak maflor damla aldım Allaha şükür kalmadı bişey
nursocum tavsancikinannisi hastanenin verdiğini kullanıyordum gazı o yapıyormuş meğersem şimdi ocean kullanıyorum çok memnunum hiç sorun yaşamadım
Zeynonunannesiiiii tavsancikinannisi mukuslu kaka,egzema.sonra çok sık ishal gibi kaka günde 15 kez gibi
Sutera nursocum d vitamin damlası gaz mı yapıyomuş ocean damı d vitamini acaba benim bebegimde cok ikiniyo gazi var simlex le d vitamini bide probiyetik damla kullaniyoruz acaba bunlarda mi yapar of 😔