Aysi Kizlar 2 ay 23 günlük oglum war surekli kucamda oda oda gezdiriyorum kucamda uyutup yatana koyuyorum hergun boyle, kanepede en fazla 10dk sonra gene kuca hiç bi iş yapamiyorum uyarken en fazla temizlik yapiyorum oneriniz war mi kizlar ne yapmaliyim kucamda durmamasi icin yardım edin lütvennn
Agg0207 Aysi aynı durum bende de var 46 günlük bebegim tuvalete zor gidiyorm gece omzumda kucagımda uyuyor yatırdıgım gibi uyanıyor kucagıma alınca devam ediyor uykuya gün içinde de hep kucakta asla yatıp bakınmıyor hiç durmuyor bebegm kanguru almayı düşünüyorum ben artık belim agrıyor.
ikikizceanasi Aysi bende ayağımda sallardım bıraktıgım an uyanırdı saatlerce ayagımda tuttuğumu bilirim gerçi hala sallıyorum ama eskisi gibi değil , tam dalmaya başladıgında koysan bikaç sefer bu şekilde yapsan yerinde uyusa belki uyanmaz sık sık
Jrarya Aysi kızım 5 ay 2 günlük hala kucağımda artık tek elle yemek yemeye yemek yapmaya makinaya bulaşık dizmeye hatta süpürge açmayı öğrendim koala gibi resmen kucakta uyuyo bırakırsam hemen uyanıyo zor yani kiloluda bi bebek ben formülünü bulamadım birde kucak istiyorsa alın güven duygusu kaybolmasın diye yazılar okudukça iyice yapışık ikiz olduk ama bel sırt kol ağrısından gece uyuuamıyorum
yilmaysel Benim kızım neredeyse 7 aylık olacak hala kucak delisi. Pusetine anakucağına koyarım, en fazla 5 dk kalabilir. Akrabalarım sağolsun, Yenidoğanken yerli yersiz sürekli kucağına aldıkları için böyle olduğunu tahmin ediyorum. Bazen çok sinirleniyordum ama sonuçta masum ve hiçbişeyden haberi olmayan bir bebek. O yüzden sakinliğimizi korumamız lazım. Gerçekten çok zor bir durum 😓 Allah sabır ve dayanma gücü versin. 🙏🏻 Kendime çare bulamadığım için size yardım edemiyorum, kusura bakmayın. Yardım edecek birisi çıkarsa diye kuma yatıyorum. 😭
sinem2323 ikikizceanasi bende öyle yapiyorum ama benim oglum tam yatiyor yatagina koydugum zaman uyaniyor sanki o yatmamis gibi 😊
Aysi Gece yatirdimda yatana 9/10 gibi sabah kadar uyuyor o traftan iyi bende dinleniyorun ama gunduzleri için bişeyler bulmak lazim
SevcanEbrar Aysi gece için şükret en azından gece rahatsın. Gündüz hep kucağımda gece uykusu da yok 2-4 arası uyuyor 2 saat sonra saat başı kalkıp emiyor bazen huysuzluk yapıyor sabah 5ten 8e kadar uyumadığı oluyor 🤦🏻♀️
yilmaysel Aysi oynuyor ama tek başına oynamaktan sıkılıyor hemen. Çaresini bulamadığım için o uyurken biraz iş yapabiliyorum o kadar. 😓
Fth Benimkide altı aylık oldu ya uykuda oda az uykusu yada kucağımda sanırım ayaklanana kadar böyle devam eder eşime diyorum biraz daha sabredersem zaten ayaklandığında ben çağırsamda gelmez bu günlerin tadını iyice severek çıkaralım 😀😋
Partk 53 günlüğüz aynı sıkıntı bende de var napcagmı şaşardm oyun halısı alıcam yatıpta oynayacak mı emin değilim hikaye okumak istyorm kucagmda oturmak bile istemiyo gezmek istyo ilerdede oyun oynayamaz diye cok korkuyorm