ElifAda9e Emziren anneler kilo verin 😍 Ben dogu m yapalı 42 gün oldu 81 kilodan 65 kiloya düştüm rezene çayı içiyorum sizede tavsiye ederim yediğim halde kilo veriyorum senelerdir vermek istediğim kilonun altına düştüm sonunda 🤗
Nilinannesiii ElifAda9e onun haricinde benim gibi malt humana sut arttirici seylerde yiyomusun yiyosan inanmam cunku 8 kilo aldim 3 ayligiz 1 ayda..
DilaraYigit1 Rezene çayını burada ki bı postta zararlı diye duymuştum zehirlenme yapıyor vs yazıyordu anason da aynı şekilde. Ben içiyordum bıraktım ne olur ne olmaz diye . Bende 20 kilo verdim 1 ayda şuan bebem 5 aylık
ElifAda9e DilaraYigit1 günde 1 fincan zararlı değil ama fazlası evet zararlı şuan bende kilo verdiğim için içmiyorum kilo vermek isteyen anneler olursa diye bilgi bermeknistedim sizde güzel kilo vermişsiniz 👍
Elhamdulillah- DilaraYigit1 1 ayda mi 20 kilo verdiniz hey masallah .. bebeğiniz kaç aylıkkken başladınız
Elhamdulillah- DilaraYigit1 bir de kaç kilodan kaç kiloya düştünüz , boyunuz kaç , yardım edin ben de. Vericem inşallah , neler yaptınız püf noktaları vardır illaha
ElifAda9e Nilinannesiii yok sütün içine yulaf ezmesi katıyorum onu yiyorum o çok süt yapıyor aklınızda olsun ve bol çorba için
OrangesMom Nilinannesiii Ben de bunları tüketiyorum 23 gün oldu doğum yapalı 1 2 kilo aşağıyım doğum yaptığım kilomdan sadece 🤦🏼♀️
Nilinannesiii ElifAda9e evet canim 2 dk emmeye basladi bi anda 1 ay boyunca bnde korktum ac kaliyo falan sandim onlari yedim ictim 1 ay sonunda bi bucuk kilo almis masallah diyim
DilaraYigit1 Elhamdulillah- bebeğim 5 aylık 56 kilo ile hamile kaldım 74 kilo ile doğum yaptım şuan 54 kiloyum. Emzirmek cidden beni zayıflattı birde yemek yiyemiyorum bebem fırsat vermediği için vitaminsiz gibi oldum . Bol su için ekmek felan çok yemeyin emzirme dönemini fırsata çevirin inan başarırsınız