Favlitper Arkadaşlar geceleri uyumadan hemen önce bezini değiştirip yatırdıpım oplumun beli ıslak Uyanıyor sızıntı yapmayan bez önerilirinizi alırım
Medusafer Favlitper prima premium care külot bez ne kadar işerse isesin sızdırma yapmıyor hatta yan yattığı halde kesinlikle tavsiye ederim
Hohomoromu Favlitper çok fazla yapınca sizdirmayan bez yok bence en kalitesinden en uygununa Prima da kullandım çok yaptığı zaman kaka yi da ciside sızdırdı en uygun bez de sızdırdı 😕
bsrt Favlitper bende aynı pronlemi yaşadım slepy kullandım baby turco kullandkm hepsi dedihiniz gibi gece sizdirdi bugün Molfix aldım sabah gorecem sizdircak mi 🙂
Favlitper bsrt bnmkide molfix pure and soft gece sızdırmasa aslında çok güzel bir bez fakat gece sızdırınca belinden üşütür diye korkuyorum huzursuzlanmasıda cabası
Favlitper Teşekkürler arkadaşlar önerileriniz için sanırım 6 aydan sonra ek gıdaya geçildiğinde sızdırma daha çok yaşanıyor malum su içmeye sıvı tğketmeyede başlıyorlar
1663 Favlitper ben gece 1 kere mutlaka değişiyorum. Prima, molfix, baby me Sleepy hepsini denedim suan sleepy kullanıyorum
Favlitper 1663 evet sızdırmasın diye değiştirmek gerek ama bnm oğluş uykulu diye çok aplıyor gece değiştrrken