Nurcinnn Kızlar bebeim 2 aylık meme veriyorum içtikten sonra kusuyo sonra hıçkırık tutuyor sonra husursuzlaniyor ben doyup doymadigini nerden anliycam ya.
hunilimomm Nurcinnn nasıl kusuyor reflü olabilir günde 4 6 cisli veya kakali bez alıyorsan doyuyordur canım
Srhnzlcn Nurcinnn canım şiş bez sayısından ve kilo alımından.. kusması ya gazdandır yada fazla emdiğini kusuyodur.. hıçkırıkta diaframın kadılmasından olabliyormuş yada gazdan bn hıçkırık tutuncaaz emziriyorum hıçkırık geçene kadar sonra pış pışlıyorum
CanK Nurcinnn muhtemelen kalan gazdandır . Gazını iyi çıkarmanız gerekir maalesef ilk 50 gün ben de çok yaşadıım kusup hıçkırıyorrdu hemşiremiz yönlendirdi gazı kalıyormuş
Nurcinnn hunilimomm cisli bez alıyorum refluden bende şüpheleniyorum reflusu olan bebek husursuz mu oluyor
Woody Nurcinnn ağız dolusu ise reflüdür. Mideden surekli geri geldiği için huzursuzluk yapar. Kusmadan dolayı aç kalabilir. Doktora gitmenizi tavsiye ederim. Ben geç gittim. Kızım perişan oldu
kuzeymiraa Nurcinnn reflüsü olan bebek fışkırtarak ağız dolusu kusar benim bebeğim öyle fakat huzursuz değil. Kesik kesikse fazlasını atıyordur aradaki fark bu. Beslenmeden sonra hemen kaldırmayın gaz için
hunilimomm Nurcinnn benim bebeğimde tam öyle bi belirti yoktu ama gazını tam cikartmadigimda emdikten sonra baya huzursuz oluyordu
Woody Nurcinnn çok sağ olun. İlaç önerirse bebelac thickener kullanmayı sorun. İlaçtan daha iyş bence