Sonnsun Top havuzu almak istiyorum .toplarıyla beraber.önerirmisiniz .alıp memnun kalan varmı 7aylık oğlum var vakit gecırırmı oynarmı
Perimasalii Sonnsun ben kullanıyorum pilsan marka cok kullanışlı bazen topları dökmüyorum içine oyuncaklarını koyuyorum cok güzel oynuyor kızım
cansuaydin Sonnsun ben de Trendyol indiriminden aldım inşallah gelmesini bekliyoruz bakalım sevicek mi 10 aylık kızım.. babasiyla ben aşırı heyecanliyiz galiba o sevmezse biz girip oynicaz içinde hahsh😂😂
Stellaa Benim de 7.5 aylık alsam mı diye düşündüm ben de geçen. Yazın da su doldururum havuz olur dedim ama karar veremedim tam
Swtlna 1 yaşında aldım 22 aylık şu an amacına yönelik kullanmıyor ama bi şekilde vakit geçiriyor toplarıyla falan, dünya kadar oyuncak aldık, hiçbirini tavsiye etmem ama bunu tavsiye ederim
Swtlna Sonnsun hepsiburadadan aldık pilsanın, 100 top vardı içinde 200 top da ebebekten aldık daha çok ilgisini çekti toplar artınca
ElmaliTurtamm Gezertalha bende kaydıraklı olanında almıştım kaydırağı zaten küçücük çok dik bi işe yaramadı havuzda dediğin gibi sürekli içindeki toplar dışardaydı ama ayrı çocuk odası varsa eğer mantıklı 🤣