zaynebimmm kizlar bebegim 5 aylik oldu dogumdan sonra 15 kilo hemn gitti ama 6 7 kilo yapisti gitmio nasil olcak boyle nasil dikkatli olmam gerek anne sutu alio kizim sadece kilo vermek istiyorum ama sutum etkilenmesin istiyorumm siz biseyler yapiomusunuz
Defneaselimm zaynebimmm bol su iç ve dereotu ye bende bu şekil 20 kilo verdim sütüm kesilmedi çok şükür 🙏
Elfydr zaynebimmm aynı sebepten dolayı Malesef kilo vermeye yeltenemiyorum.aslımda çok kilom yok ama sezeryan dan dolayı göbek var. Eşimde 6 ay unut kilo vermeyi dedi 😂 6.ayımız dolsun pilates başlayacağım inşallah.
Organiktavuk zaynebimmm 15 kilo aldım doğumdan sonra 25kilo verdim kızım 21 aylık hala emiyor hiç azalma olmadı
Rzgr zaynebimmm bende 17 kilo almistim. Dogumdan 2 hafta sonra 12 kilo verdim. Kalan 5 kiloda oglum hareketlenip yurumeye baslayinca gitti.
Elfydr Defneaselimm bende merak ettim. Bol su içiyorum dere otunu da severim aslında ama nasıl tükettiniz?
Defneaselimm zaynebimmm yoğurtun içine dograyipta yerdim.bazen öyle alıp yerdim 2 buçuk litre su içtim günde ekmek pilav falan kesince gitti kilolar bide emzirmeninde faydası var diyolar daha hızlı veriliyo kilolar
Benanneyimanne zaynebimmm bende aynııı 2 ay oldu doğum yapalı 10 kılo gitti 6 kılo kaldı sabıtledı ne azalıyor ne coğalıyor bırseyde yapamıyorum emzırdıgım ıcın. Ama sanırım evde oldugumuz ıcın sureklı o yuzden veremıyor olabılırz yanı ben kendımce oyle dusunuyorumbır yuruyuş gezmek vs ıster ıstemez azaldı kıloda sabıtledı bende evde spor yapmaya baslıcam bakalım fark olacakmı 😅😅😅
Defneaselimm zaynebimmm yok canim niye olsunki cok kilom kalmadi diyosun mesela o zaman illa yiceksende cok az ye benim sütüme bi etkisi olmadi zaten sütümüze en yararli seyde bol su içmek pilav yerine bulgur pilavı tüketebilirsin oda iyi süt yapar