Alya88 Arkadaşlar kızım neredeyse 3 aylık olmak üzere geceleri hep ben emzirmeye kaldırıyorum gece 10 da emip uykuya dalıyor ben 2,30 gibi uyandırıyorum aç kalmasından korkuyorum acaba artık bıraksam mı kendi ne zaman isterse o zaman uyansın
Deletedmom60 Alya88 doktor bize 1 aylık olduğunda uyandırma sakın artık dedi. beslenme kadar uyku da önemli, bırakın uyusun
Deniznisa Alya88 geç bile kalmışsın canım bebek acıktığında kalkar zaten bence kaldırma alışır gider bi arkadaşım öyle yaptığı için 1 buçuk yaşında hala geceleri sık kalkıyo uykuda onun ihtiyacı
Tugce_hckrkmz37 Alya88 bnmdr 3 ay 24 gğnlük 2 aydan beri aksam 10-11 gibi yatar sabah 8de kalkar asla uyandırmam acıkınxa kendı kalkıyor doktorum uyandırma alısmasın dedi
Benanneyimanne Alya88 Alya88 benım oğlumda ben uyandrmasam uyanmıyor ama benım ıcım rahat etmıyor ben kaldrıp azda olsa emzrıyorum uyandrmsam sanırım 5 6 saat uyur
Alya88 Tugce_hckrkmz37 gerçekten mi bende hep ac kalır diye uyandırmaya calsıyorum uyanıncada gerçi öyle pek emdiği yok uykulu olduğu için
Tugce_hckrkmz37 Alya88 evet uyandırma alısmasın gece emziriyorum biraz mama veriyorum altını değiştiriyorum uyutuyorm sabaha kdr uyuyor nadir 5 gibi kalkar bazen ama geri uyur
Alya88 Benanneyimanne aynen bende öyleyim sanki aç kalacakmış gibi geliyor hep akşam uyandırmadım kendisi sabah 6 ya doğru uyandı
Benanneyimanne Alya88 hiç denemedım ne kadar uyur dıye en fazla 4 saat bekledım emzırdım ama tahmınıme göre bızımkıde öyle olur 😂😂