Meltem95 Kizlar iki gundur cok azalmis oldugunu hiss ettim ve memede asiri yumusakdi bugun nihayet adet oldum etkisi varmidir acaba ya cok merak ettim o kadar uzulmustumki sutum azaldi diye acaba ondanmi duydunuzmu boyle birsey?
Nimm Meltem95 var olmazmı bende aynıyım adet olmaya 3 gün kala yarınyarıya kesilio sütüm hormonlar yumurtalıklara çalışıoo adet olmaya başlayınca eskiye dönüoo 3 aydır yaşıorm aynısı adet olcamı sütüm azalınca anlıorm her ay ortasında
Hayallerhayatlar Meltem95 Yok adet olmak sütü azalmıyor ama tadını değiştirebiliyor bebekler emmeyi reddedebiliyor diye duymuştum. Kaçıncı ayınızdasınız?
Fadimelina Meltem95 benimde aynı oluyor adet dönemim yaklaşmasına 3 4 gün kala sütüm azalıyor göğüslerim küçülüyor ilk olduğunda çok korkmuştum sütüm bitiyor diye adet oldum tekrar şişmeye başladı göğüslerim şuanda aynı durumu yaşıyorum hatta Allah’tan doyuruyor bebeğimi o yüzden alıştım bu duruma artik
Olcay Meltem95 benimde oluyo öyle adet olmadan 5-6 gün önceden hissediyorum azalıyor olunca normale dönüyo çokşükür 14 aylık oldukta çok etkilenmiyor artık
Kucukanne06 Meltem95 benimde aynı hatta şuan da da çok azaldı 2 gün var adet olmama azalıyor adet olunca geri eski haline dönüyor
Meltem95 Kucukanne06 adet oluncami donuyor yoksa adet olub bitincemi? Asiri cok azaldi ya bakiyorum meme yumusacik cok korktum sutum bitti diye
melasya Meltem95 evet maalesef iki çocugumufa emzirmiş ve süt sağmış biri olarak çok iyi biliyorum regl olmak istemezdim.çok şükür ikisindede doğumdan 9 ay sonra regl olmuştum ama belirgin azalma oluyo o 5 gun sonra eskiye dönüyo çünkü prolaktin hormonu azaltıyo regl.