Buglem20 Kızlar bende covid oldum. Bebeğim 4 aylık emziriyorum. Ne yapılması gerek siZce emzirmem uygun mu mama mı kullanalım ?
Melisa_c Buglem20 emzirmeyi asla bırakma canım hatta dahada sıklaştır bebeğinin sağlığı için anne sütü çok çok değerli maskeni tak el hijyenine önem ver bebeğini kucagına almaktan çekinme sana ihtiyacı var asla korkma hepsi geçecek
Aryemus_3 Buglem20 hijyene çok dikkat edin sakin memeyi vermemezlik yapmayın çift maske takin benle bebegim bir olduk sırf onu emzirebilmek için ilaç kullanmadım
ipekayann Buglem20 ben bebeğim 17 günlükken pozitif oldugumu öğrendim ateşini takip ettim sürekli. İlaç kullanmadm. 10 gün boyunca çift maske ile emzirdim ilk günler odayı ayırdım. Odasını bolca havalandırn. C ve d vitamini bolca su tüketin. Bebeğin d vitaminini de düzenli verin. Allah acil şifalar versin.
Mirosum Çift maske ile emziriliyor diye biliyorum ekstra hijyene dikkat edip bol emzir sıvı tüket bol bol c vitamini al inşallah bir sıkıntı olmaz üstte kalsın canım çok geçmiş olsun 🙏
Caglasaresy Bende covid oldum. Kizim 2 ayini bitirdi ilac kullanmadim emzirmeye devam ettim acikcasi cogu semptomu gecirdikten sonra pozitif oldugumu ogrendigim icin ilk bir kac gun maskeyle emzirdim sikayetlerim gecince biraktim cok sukur bir sikinti olmadi
Buglem20 Caglasaresy bende şikayetlerimi yaşıyodum. Ne olur nolmaz diye maskemi de taktım hep ta ki sonucum bugün açıklanana kadar. Şuandada önlemimi alıyorum kayınvalidemle ayrı odadalar şuan emzirirken yanıma alcam o şekil yapmayo düşünüyorum bende
uykusuzMoMm Melisa_c bendede covid cıktı ama bebegım emmıuor mama verıyorm birr sıkıntı olurmu ya korkuyorm 2ay 28 gunluk😓😓
Buglem20 Melisa_c çok teşekkür ederim . İnanın bunları duymak psikolojikmen bile aşırı etkiliyo beni çok sağolun tekrardan 😭🥰
pasamm12_20 uykusuzMoMm allahin izniyle olmaz insallah..sadece çift kat maske tak ellerine eldiven tak ver mamasini sadece 5 gün fazla yakinlasma bu zamanlarda gecici allahin izniyle