Sisi Kizlar kizim 4 aylik. Bundan oncesine kadar 1 saat uyur 1 saat uyanik kalirdi gunduzleri. Sonra hastalandik ne olduysa ondan sonra oldu gunduz hic uyumaz oldu. Ayakta salliyorum memede emziriyorum bana misin demiyor. Artik uykusuzluktan gozleri kizarincaya kadar duruyor sonra siziyor bir nevi. Oda 1 saati gecmiyor. Uyku egitimi icin erken mi? Veren anneler var ise nasil verdiniz anlatabilit misiniz? Bu arada simdiye kadar hep memede uyurdu.
Bilge_mila [bilinmeyen] kaç gibi çıkıyorsunuz dışarıya cunki biz dışarı çıktığımız zaman uyuyoruz😇 onu uyanık tutmak pek mümkün olmuyor uykudan bile uyanmış dahi olsa geri uyuyor 😁 gece gündüz olayımız da hiç yok
Denizkokulum Bilge_mila Bizde de durum aynı nezaman dışarıya adım atsam uyuyor ve eve gelmeden de asla uyanmıyor 🤷♀️
Esma4242 [bilinmeyen] nasıl yani hergün dışarı çıkmak. Sürekli gezmeye gidiyorsunuz o da o şekilde mi rahat uyuyor. Çünkü benim kızımda gezmeye çıkınca çok rahat uyur o gün içinde havalar çok soğuk olunca çıkaramadım yardımcı olur musunuz biraz
Bilge [bilinmeyen] kesinlikle katılıyorum. Dışarı çıktığımız günler dışarıda uyuşa bile akşam evde de uyuyor hem de daha rahat. Temiz havanın faydaları
Bilge_mila Denizkokulum hiç söyleme çok muzdaribim bende bu konudan demekki bir ben değilmişim 😂 uyumasi gerektiği hicbiryerde uyumaz uyumamasi gereken heryerde uyur 🎈
Sisi [bilinmeyen] aksam bzmde skntimiz yok. Gece uykumuz iyi fakat gunduz bozuldu. Dis olabilor mi diyorum onada erkenn diyorlar. Fakat cok huysuzlasti uyumuyo gunduz nsrdeyse hic. Alt dudaginida emmeye basladi ve el hep agizxa