HaticeY Gece 2 sen sonra yarım saate bir uyanıyor meme istiyor gerçekten çok yoruldum yeni alıştı memede uyumaya beşiğine bile koyamaz oldum ne yapmam lazım artık kesintisiz 2 saat bile uyuyamaz oldum☹️
kranKolataKodaba HaticeY Diş mi çıkarıyor acaba benim bebeğim yedi aylıkken başladı bu uyanmalara. Şu an dokuz aylık hala saat başı kalkıyor seni çok iyi anlıyorum iki aydır uyku nedir ben de bilmiyorum 🤷🏻♀️
tuzvelimon Benim de 4,5 aylık aynen öyleyiz bizimki uyuduğu andan itibaren öyle uykusuzluktan helak oldum artık 😩 gazdır geçer diye düşünüyorum ben 😕
HaticeY tuzvelimon canım gazlı dönemde bile ben daha çok uyuyordum tam 1 Aydır böyleyiz hergün düzelir mi gözüyle bakıyorum ama olmuyor gözlerim sürekli sulanıyor kaşınıyor ya
tuzvelimon HaticeY 4 ay atağı galiba bu 😩 herkes atak bitince birden bire kesilecek diyor. Uykusuzluktan yaşlandım 😥
HaticeY Tugbakybzc 9 a doğru uyuyor ama uykusunu alır mı ki erken yatırım diyorlar diye alıştırdım o saate ben😀
19052019 HaticeY bende aynı durumdayım dalıp gidiyor memeyi ağzından bırakıyor o anda ağlamaya başlıyor geri uyanıyor 😞 saatlerce emiyor ama bunu birde mama verdikten sonra yapıyor karnı tok yani 😞 anlamadım gitti
HaticeY 19052019 [bilinmeyen] bende yatark emziriyorum öyle uyuyor ama meme ağzından düştüğü an uyanıyor 🙄
HaticeY tuzvelimon 1 aydır atak mı olur ben hiç inanmıyorum valla geçeceğine 🙄 şöyle 3 saat tam uyusam rahatlayacam artık😅 ah eskiden 12 saat uyurdum uykumu alamazdım ne hale geldik
HaticeY [bilinmeyen] ay bende ya 2 saat ancadır şu an bile uykusu var mızmızlanıp duruyor ama ben Napayım gece kendi uyumuyor ben uğraşıyorum o kadar😀
tuzvelimon HaticeY ayni aklımdan geçenleri yazmışsınız 😩 3 saat uyuyunca dinlenmiş oluyorum resmen hasret kaldım ama geçecek inanıyorum 💪🏻