Mommy_Bird Selam kızlar az önce kızımı yatırmak için odaya getirdim üzerini çıkarırken gülünce bi baktım üst dişleri çıkmadan yanlar çıkmış alt ikiside çıktı üstleri beklerken üst yanlar patlamış bu normal mi ya bu arada bebeğim 7 ay 26 günlük 🤔
Dunyamsensn2008 Mommy_Bird Normal benim bebeğimde de öyle oldu altlar çıktıktan sonra üst yanları çıktı 😌
1Anneve1Bebek Benimim oglumunda ust on dislerden once yan kesiciler patladi normal bi durum dedi doktor 🙃
Mommy_Bird 1Anneve1Bebek normalmiş yani ohh çok rahatladım şu an ya anormal bi durum olduğunu düşünüyor ilk etapta insan 🙏🌼
1Anneve1Bebek Mommy_Bird yok yok normal arkadasimin bebegi de ilk yan kesicileri patlatti hatta ben gulmustum derken ertesi gunu benim oglumda patlatti ustler komple pes pese gelmisti😊😊
susiron Mommy_Bird 10.5 aylık 1 tane bile diş yok 😟ama huzursuzluk aglama yememem hersey var uyku sıfır nedir yani niye cıkmıyor vallahi doktora gidicem sorunmu var diye
Mommy_Bird 1Anneve1Bebek bizimki de öyle olacak o zaman daha alt ikinci dişi yeni yeni çıkıyordu ne zaman çıktı anlam veremedim böyle hepsi birden çıkarsa çok gitmez tüm dişleri çıkarır bizim bebiş😂
Esmeler2 Kızımın önce alt orta dişleri çıktı. Ben üst orta dişleri beklerken. Birden üst yan dişleri gördüm. Şok olmuştum ama normalmiş 😃