ipekkizimm Merhabalar, 6 aylik kizim su icmeye başlıcak weebaby 30 ml cam alistirma bardagi alicam bir de ilerisi icin buyuk boy istiyorum kendi tutsun diye plastik olarak. Ne onerirsiniz?😊
ipekkizimm Mirel1616 hangisini aldiniz acaba gorsel yada link atmaniz mumkun mu fazla cesit var weebaby anlayamadim acikcasi hangisi daha iyi diye😊
Mirel1616 ipekkizimm wee bayb pipetli kulplu alıştırma bardağı benim aldığım siz pipetsiz mi istiyorsunuz
SeliminannesiSeliminannesi09 ipekkizimm aynen slikon uclu gülüm şu dolduruyorum ucu yamuk oluyor kapatınca çevirilmiyorda tam düzgün yapmak için ugrasiyorum
ipekkizimm SeliminannesiSeliminannesi09 arkadas da silikon alma dişleyince kopariyo akitiyo demisti plastik mi alsam diyorum siz de boyle diyince. 2 disi var benimkinin de kesin koparir
SeliminannesiSeliminannesi09 ipekkizimm koparır yutar bide allah korusun çok güçlü oluyorlar benim bebegim parmağımı fln alınca zor alıyorum 😂
ipekkizimm SeliminannesiSeliminannesi09 ayy hemde nasil bi kere gogsumu isirdi boyle bi acı yok diş değil testere mubarek 😄