MayneymisAltintop Kızlar yardımcı olun lütfen😥 14 günlük bebeğim var daha yeni sarılık atlattık. O zamanlarda da zaten kaldırıp beslemek çok zordu sağıp veriyordum. Kendisi acıkmadan gün içinde de zor besliyorum. Ama bu gece ekstra bir emmedi. Normalde 3 saatte en az 60 cc içiyordu sağıp veriyordum en son gece 1.30’da yedi. Yattık yatış o yatış kaldırıp besleyemiyorum. 20 cc -20cc içip bırakıyor o değil sütümü sağdım ay oda çıkmadı doğru düzgün mama yaptım içmedi. Geceden beri bezine iyi yapıyor aslında.Acaba acıkıp ağlamasını mı beklemeliyim napsam ilk bebeğim bi akıl verin.
defnesmoms MayneymisAltintop altını açıp uyandırabilirsin azcıkda olsa emsin bi an önce atlatır inşallah
Kuzeyalaz33 MayneymisAltintop burnunu gilan bi yerlerini skiyorlar sakin oyle yapma yap diyenler olursada.jimnastik yaptir kiyafetlerini degistir ..emzirmeye calis mama degilde anne sutu alsa dha iyi olur emzirirken yutkundugu yerlerine dokun..insallh. iyilesir
Melikebas Sarılıktan dolayı bebekler çok uyurlar mama istemezler uyurken o yüzden sarılığı yenilememesi için bol bol anne sütü içir ağzından atsa bile sen ver sütü zorda kalınca içicektik hırs yapacaktık korkma bende o günlerden geçtim çok şükür atlattık sende atlatırsın inşallah canım
[silindi] Valla canım geceni gündüzüne Kat, hatta gerekirse gece gündüz hiç uyuma. Ben ilk 1 ay boyunca hiç uyumadım neredeyse. Saat başı hatta emzir. Sarılı geçsin. Altını açman, kollarını bacaklarını hareket ettir uyansın. Doktorumuz öyle demişti. Ama sonra alışıyor o acıkınca uyanıyor zaten.