Safinazsena Eşim pozitif geldi sonucu arkadaşlar hafif öksürük var onda , odaları ayırdım 4 aylık bebeğim var sadece mamayla besleniyoruz bende belirti yok tecrübeli arkadaşlar akıl verin neye dikkat edim vitamin takviyesi almıştık bende içtim ondan
Aysenurglc Safinazsena çok geçmiş olsun bizde geçirdik eşim pozitifti bebek 3 aylık ben ve 3 ablamiz hep ayrı oturduk ayrı tepside yedik Rabbimin izni ile gecti gitti
Tuagc Safinazsena canim ben covid hastasiyken dogum yaptim, oncelikle sakin ol bebege bu virus gecmiyor ama gecmez diye tedbirsiz davranma 2 kat maske ve eller her zaman yikanacak. Istedigin zaman sorabilirsin. Ama dedigim gibi bebege gecmiyor
Birgul vitamine devam et sogan sarimsak bol ye esinle ayri tuvalet banyo kullan koridordan falan gecerken cift maske taksin.surekli yaninizda dezenfektan olsun.onada zencefil cayi falan yap esine.bagisik kuvvetlendeci canim
Safinazsena Birgul 2wc vardı ayırdık öğrendiğimizden beri farklı odalardayız eşimde sürekli maske var ama ben takmıyorum bende takimmi maske sizce?eğer bana geçerse bebeğimi koruyamam kucağımdan asla inmiyor çünkü tek korkum bu😐
Birgul Safinazsena canim acikcasi ben maske takmadim bulasmadi da farkli odalarda olduk hep esim asla cikmadi tuvalet haric.bi de esin bulundugu odayi surekli havalandrsin cok onemli o.
Safinazsena Yemek için kağıt tabak bardağa gerek varmı sence elimde yıkamadım bugün hiç hepsini makineye attım
Birgul Safinazsena bende direk makineye attim ama sen dokunduktan sonra tabaklara ellerini guzelce yika dezenfektanini sk canm gecer gider allahin izniyle.zaten kapiniza gelmslerdir aile sagligindan bulasligi 5.gunden sonra geciyor dediler bize.ama tabiki izole olmaya devam ettik 10gun
Safinazsena Birgul dezenfektan limon kolonyası karıştırdım şişelere evin her köşesine koydum 8-10 şişe var wclere de koydum
Fkbk Tuagc bebeğe geçmiyor diye bir şey yok yanlış yönlendirmeyin. Bizim gittigimiz doktor 3 aylık covid hastam bile var ama çabuk atlatiyorlar dedi. Anne sütü çok önemli bol.bol. emzirceksin demişti.
Tuagc Bulasiklarini makinede deterjan dahil camasir duyu koy. Bebekle sadece sen ilgiler. Verilen ilaclari kesinlikle kullanma (covid) bolca vitamin al . Hamile ve emzirenlerde cok hafif atlatiyor.
Safinazsena Tuagc ben emzirmiyorum sadece mama veriyorum o yüzden de stres yaptım çünkü anne sütü koruyo diyorlar ya
Tuagc Fkbk valla bnaa oyle dediler . Cocuga direk gecmez ama yuzune karsi konusmayin cift kat maske takin dedi acibademin doktoru. Eller yikanacak , eldiven cok uzun elde kalmayacak dedi . Ben onlarin yalancisiyim . Dediklerini yaptim cocuguma da gecmedi 🙄