Yeniann3 Bebeğim 5 aylık. Bu zamana kadar aşırı düşkündü memeye. Dk başı emmek istiyordu artık çok fazla aramıyor. Sürekli ağzı açıp meme arardı. Şimdi 2 saat yemeden durduğu bile oluyor. Doymadığını düşünüp pirinç unu ve elma suyuyla muhallebi yapıp veriyorum. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama sanki birşeyler istiyor gibi. Biz yerken ağzımıza bakıyor 😔
kaganege Yeniann3 benim oğlumda 5 aylik oyun oynamayı ve çevresiyle ilgilenmekten memeyi gorcek hali kalmıyor bazen😌 yemek yerken çok ilgiyle izliyor aynı öğreniyor 🖤🦋bebeğinizin tepkisine bakın aç olsa durmaz ağlar huzursuz olur ben ekstra hiç birsey yapmiyorum.
Melikederinakinnn Yeniann3 2 saat yemeden derken bebekler artik buyuyo arkadasim 3 4 saat beslenmeyeblir gayet normal artim bebek degilki 2 saatte bir beslensin o ilk uc ay icin gecerli hatta ilk 40 gun iki saatte bir beskniyor sonrasind 3 4 saat yani.
Melikederinakinnn Yeniann3 heleki doymuyor diyip pirinc unu yanlis yapiyosunuz pirinc unu bebekler icin hicmi hic onerilmiyo cok bisey yapmak istyosan kasik mamasi al aptamilin yada hip in
Wolverine Yeniann3 2 saatte bir mi? O kadar kısa zamana gerek yok ki artık bebeğin büyüyor ne zaman acikirsa o zaman beslenecek. 3-4 saatte bir yiyor olması gayet dogal
Yeniann3 kaganege bildiğin memeden hiç inmek istemiyordu şimdi böyle olunca br yapacağımı şaşırdım valla. Öyle huysuzluğu yok ama her ay aldığı kiloyu almıyor şu an
Yeniann3 Melikederinakinnn oğlum kolay kolay acıktığını belli etmiyor artık. Belki evet büyüdüğünden ama ben bunu sanki açmış gibi algılıyorum 😒
limonlukarpuzzz Yeniann3 tabiki azaliyor 4. Aydan sonra kilo alimi yavaar artik hareket ediyorlar eskisi gibi oturmuyor yatmiyorlar.
Wolverine Yeniann3 azalicak tabiki artık yatmiycak hareketlenecek, ek gıdaya başlayacak fiziksel gelişim başlayacak, diş cikaracak, yani hiç kilo almayadabilir 100gr da alabilir, 500 de