Ebrutoprk 18 aylık kızım bugün 7 8 kere büyük tuvaletini yaptı piştikte oldu yavrum neden olur kızlar sizce bilgisi olan var mı
Alacakus Ebrutoprk şu an aynı şeyleri yaşıyoruz. Ben çorbasına ilk defa ilik suyu kaynatip ondan katmıştım midesini bozduğunu düşündüm ama başka bir sebepte olabilir tabi bilemiyorum dünden beri böyleyiz. Pişik de bugün birden bire oldu sizde de ishali su gibi mi.
GamzeNazli35 Günde 4 kereden sonra ishal diye biliyorum. Muz ,pirinç,ve patates yedirin düzelmezse mutlaka doktorla görüşün
Ebrutoprk Alacakus bizim de bugün başladı kaç kere bez değiştirdim bir de pişik oldu üstüne ağlıyor sürekli çok sulu değil bizimkisi ama bende ne yapsam bilemedim ya
Seherronya Alacakus 7 8 kere çok fazla çünkü normalde 5 ten sonrası ishal sayılır tabi kaka kıvamı suluysa eğer sulu değilse sıkıntı yok
Alacakus Seherronya anladım ne yapmak gerekir peki eşim görevde benim de hastaneye gitme gibi bir durumum yok açıkçası haşlanmış patates falan verdim ama pek yemedi iştahı da yok..😕 eczaneye gitmeyi düşündüm ama tahlil yapmadan vermek istemezler sanırım
Seherronya Alacakus tahlil yapmadan evet ilaç vermezler sanırım. Hiç başıma gelmedi ishal o yüzden çok bilgim yok . Muz yedirmeyi denediniz mi muz da ishale iyi geliyor
Alacakus Ebrutoprk Haşlanmış patates vermeyi deneyin bir isterseniz iyi geliyor ama bizimki yemedi belki sizin ki yer.