Mom091 feamtrmea yatış yapmak üzereyken uğraşlarım sonucunda düşmeye başlamıştı değeri. Doğduğunda burnu ve yanakları sapsarıydı. Göğsüne kadar inmişti. Saatte bir yarım saat emzirdim ve odaya üç adet beyaz lamba taktım. Onları da gece gündüz hep açık tuttum. Bu şekilde geçti
Emirin_Annesi10 zeyzey14 ek gıdanın faydası olacagını sanmıyorum çünkü anne sütüyle geçebilecek bi durum ama tabiki emme sorunu vs varsa mamaya devam edilebilir
AZERbAYCAN feamtrmea 5 günlükken 15 çıktı doktorumuz iki gün daha bekleyelim demişti. Bol bol emzirdim ve kolları bacakları güneş alacak şekilde 5 dk güneşte tuttum. Günde 1 -2 defa yaptık. 2 gün sonra gittiğimizde 13 e düşmüştü o yüzden yatış almadık
Emirin_Annesi10 feamtrmea hemen düşmedi tabiki kuzum ya 1aya kadar azar azar düştü sürekli emzirdim geceleri 1.5 saat 2 saate bi zorla uyandırdım emzirdim uyanmıyordu çünkü sarılıktan
Emirin_Annesi10 feamtrmea benimki 14 sınırmış önlem amaçlı yatırdı 15 üst sınır büyük ihtimal yatırır canım
Deryotti Bizimde 4 günlükken 18 çıkmıştı fitoterapi aldık bir gece şu an 27 fünlüğüz 13 lere düştü emzirmeye devam ediyprum sık sık en fazla 2 saatte bir emziriyorum,güneş olduğunda cam kenarına kolları bacaklarını açarak güneşlendiriyorum azaldı gibi
merve6106 feamtrmea bizim yeni dogan sarılıktı 17 çıktı bir hafta süre verdi doktor saat başı emzir doymazsa mama ver düşmezse yatıracagım dedi 1 hafta uykusuz kaldık ama değdi 1 hafta sonra gittimizde sarılık bitmişti doktorumuz aferin bile demişti bize ☺️☺️