Prenses-annesi1 Lcw ve defactodan alışveriş yaptım ama beğenmedim iade edebiliyomuyuz bileneniz var mı?
ikibinlikdekont Prenses-annesi1 internetten mi sipariş verdiniz sanki internetten alınca mağaza değişim iade yapmıyordu diye hatırlıyorum
Halista Prenses-annesi1 internetten aldıysanızda mağazadan değişiyorlar. Faturanız olmayınca bile değişim yapıyor lcw
ikibinlikdekont Prenses-annesi1 Sizi yanıltmak istemiyorum yine de uğrayın mağazaya yasaklar gelmeden
Pedagog_anne Prenses-annesi1 oluyor ama kaç gün geçti süresi oluyor hediye çeki alıyorum ben bazen süresi dolunca iade etmezlerse o anda alacak birşey bulamadıysam karta yüklüyorlar kart beş yıl geçerli oluyor başka zaman alıyorum kartla
Prenses-annesi1 Pedagog_anne Daha bugün ulaştı elime pazarteside gidip iade etmek istiyorum değişim yapmal istemiyorum mağazada dolaşmamak için interntten aldıö zaten
Prenses-annesi1 ikibinlikdekont İnternettende baktım oluyor diyor bende flo çalışanıyım biz yapıyorduk onlarda işleyiş nasıl acaba
Tnshmszynp Prenses-annesi1 iadrde oluyot degısımde yalnızca trendyol dan aldıysanız para ıadesı olmaz ama degısım yınr olur
AsilZeynepp Prenses-annesi1 evet müşteri hizmetlerinden iade kodu alıp ücretsiz kargoyla yolluyorsunuz ücreti iade ediyorlar