Htckrkybkr Arkadaslar 15 günlük bı bebek sadece memede susuyor ve memede uyuyor. Anne nasıl ayırabilir yapabileceği bişey var mı tavsiyeniz var mı🙏
KubraByhann Htckrkybkr Benim bebeğimde ilk doğduğunda öyleydi. Göğsümü kapatınca ağlıyordu. Açık duracak o da orda uyuyacak. Zamanla kendi kendine düzeldi. Şuan 3 aylık olduk. Sadece sana ihtiyacı var.
Gzmkrm Htckrkybkr daha süt kuzusu bırakın orda yaşasın emmesini isteyen o kadar çok anne var ki çok şanslısınız. Bizde öyleydik şimdi 2,5 aylık oldu git gide çevreyi merak ettikçe uzaklaşıyor zaten
Yaseminnnnn93 Htckrkybkr benimde oyle 40imiz çıktı suan memeden ayrilmayinca emzik verdim malsef smdide emziksiz durmuyo sürekli agzinda onsuz uyumuyor gece ağzından her düşüsunde uyandiryor deliriyor insan cidden:(
ugursuzsafiye Htckrkybkr benim bebisim 24 gunluk oda sadece memede susuyor orda uyuyum istiyor bende hep istedigini veriyorum napiyim 😅 emzik te emiyor ama memeyle emzigi ayirt edebiliyor🥺🥺😂
Yaseminnnnn93 kuzeymiraa hic duymamistim hemen arasitirm onu geceleri çıldırıyorum cunku😭zaten uyuduğumuz iki saat toplasan
kuzeymiraa Yaseminnnnn93 ben memnunum gece de kullanıyorum gündüz de. Damaklı emzik candır damak boşluğuna yapıştığı için tavsiye ederim fiyatları da uygun
Asel123 Htckrkybkr 3 aylık bebeğim var bizde öyleydik ben doymuyor sanıp mama verdim vermeseydim keşke doyuyormuş ama bebekler ilk 1 2 ay emmek çok istermiş şimdi 3 aylık bebeğimin kilosu 6.500 🥴😃