Mucizelerimm Anneler yeni mamaya geçicem ama ikisi arasında kararsızım siz hangisinden memnun kaldınız yada neler yasadınız kullanırken bana bi yardımcı olurmusunuz 🤗🤗
Azsekerlikahve Mucizelerimm hip derim ama sma kullanıyorum. Hip bütçemize fazla geldi bıraktık. Smaya geçtik ama memnunum yinede
Mucizelerimm Hld61 Kucukanne06 bizim gaz sorunumuz çok fazla aptamil kullanıyodum ama sma gaz yaptımı acaba
Princessmother Mucizelerimm Canım bizde sma kullanıyorduk en başından beri ama yeni üretim olan sma yaramadı kızıma her beslenmeden sonra çok kusma ve yeşil kokulu ishal şeklinde aradım nestleyi konuştuk kabullendiler o yüzden bıraktım ben kullanmayı
Ily20 Mucizelerimm içerik olarak en iyi evolvia ve hipp deniliyor bende ile 3 ay evolvia 3 ay hipp 3 ay golden goat veya sma düsünüyorum şuan hipp kullanıyorum ve memnunum kabızlık vs.
Dmtylz Valla önce hipp kullandım sonra sma sonra bebelac ve anladımki en iyisi hipp hipp kullanıyorum çok memnunum
prensinveannesininguncesi Mucizelerimm kesinlikle hipp biraz maliyetli sma ya göre ama siz bilirsiniz
Serdarbebek Mucizelerimm kesinlikle hipp kullanmalısınız oğlum 9 aylık oldu hala onu kullanıyorum çok memnunum ne gaz problemi yaşadık çok şükür ne de kabızlık 😊🙏🏻