Kelebek- İşitme testini geçemeyen bebekler var mı nasıl bir yol izlediniz bir haftalık kontrol de bebeğim işitme testini geçemedi sonraki hafta yine çağırdılar evde kendim kulağına sesleniyorum kafasını çevirip bakmıyor hiç çok korkuyorum
cydcvk Kelebek- daha çok küçük bakmaz annesi. Aniden tv falan açınca irkiliyo mu: bi de yeni doğanların bi kısmı ilk testte geçmez panik yapmayın
Aselhafsa61 Kelebek- benimde öyle oldu canim hastanede 2 gunlukken baktılar olmadı test tekrar 15 günlük çağırdılar sıkıntı cikmadi
ikiPrensesAnnesi20 Kelebek- bizde yaptırdık ama biz geçtik test yaptırmadan 3 gün önce banyo yaptirmistik
ecm_ata Benim bildiğim 14 günlük olunca yapılıyor işitme testi, biz 14. Gün yaptırmıştk geçememişti. Ama bir gün öncesinden duş aldırmıştık . Testten önce duş aldırmamak gerekiyormuş.bir de test sırasında çok hareketliydi. Ama ben duyduğundan emindim çünkü seslere tepkisi gayet iyiydi. şimdi 3 aylık oldu daha dün yaptırdım geçti testi :)
Zeynonunannesiiiii Benimkide geçememişti,üzülme henüz çok küçük, bende duymuyor diye çok ağlamıştım,ama sonraki testte geçti şükür. Testin doğru olması için mutlaka test boyunca tam uykuda olması lazım
Kelebek- İnşallah benim bebeğimde geçer kendimce deniyorum tepki vermiyor seslere 9 günlük olduk ağlamakla geçiyor günlerim çok üzülüyorum lütfen bizim için de dua edin Pazartesi günü geçelim testi allah kimseyi evladıyla sınamasın inşallah -
cydcvk Kelebek- kulağına konuşmak değil de canım sessiz bi ortamdayken aniden tencere tavaya vurun. Dediğim gibi ilk günler geçmiyo yenidoğan bebişler. Biraz bekleyin
Xyz1234 Hastanede baktılar ilk iki kulağı da geçemedi 10. Gün bir kulağı geçti 3. Kontrolde de ikinci kulağı geçti zor bir durum ama endişe etmeyin eğer geçemezse de daha ileri tetkik için yönlendiriyorlar ilk baktıkları sadece fısıltı seviyesinde oluyormuş. Ileri tetkikte yarim saat ne derece duymadığını falan da ölçüyorlarmış inşallah bişey yoktur
cylnchngr Kelebek- benim ilk kızımda testen bir gün önce yıkadığım için bi kulak geçti diğer kulak geçmedi sonra hastanenin cihazı bozulmuş yaptırmadık devlet hastaneside 3 ay sonraya gün veriyodu oturduğum ildede başka hastane yok bende götürmedim 1 yaşında sağlık ocağında takibe takılmışız sağlık bakanlığından geldiler bende yaptırmak istemediğimi söyledim çünkü korona patladı o esnada imza attım sorumluluk bana ait diye tabi kesinlikle duyduğundan emindim tepki veriyordu ona güvenerek yaptırmadım sizinki şuan ufak tekrar tekrar gidin gösterin inşallah bi sıkıntısı yoktur
Ardenali Kelebek- korkmayiiiin😊 biz 3. De gectik ve minikken sese tepki filan vermiyorlar rahat olun😘
turansmom Kelebek- yanında elektrik süpürgesi falan çalıştır bakalım bi tepki verecekmi ben öyle yapıyorum en azından ilkde hemen tepki bekleme bir kaç kez dene ama
Denizsu Kelebek- biz doğduktan 2 gün sonra yaptılar bir kulaktan geçmişti doktor sürekli sağlı sollu yan yatır dedi her yatmasında sağ sol sürekli yön değiştirdim 2. De geçti ama bazı bebeklerde daha uzun sürebiliyormuş diye biliyorum
melikeeomeer Kelebek- doğduktan ertesi gün yapıldı geçti onlar zaten baya bi yüksek sesle kulağa ses verdikleri için küçük olup olmaması Yen’i Doğup doğmamasıyla bi alakası yok ama çoğu çocuğun da kulakları tıkalı oluyo ilerde geçer merak etmeyin