Elifyazel Merhaba kızlar bnm 2 ay 20 gunluk bebegım doğduğunda gazlı bebektı sureklı ıkınıyordu cok gazlıydı bır ara hafıfledı ama yıne başladı ıkınması farklı seyler yemıom aynı seyler yedıgım et tavuk başka bırsey yemıom sureklı kımyon Rezene anason kullanıom bıogaia ve mestıl damlamız var onları kullanıom ama gazı cok zor cıkıyor uyurken bır saat uğraşıyım gazı için cıkmıyor ne yapacam bılmıyorum ne ıyı Gelır ne zmn bıter bu ıkınmalar
damlamirhat Elifyazel 3. aydan sonra bitiyor canım benimde öyleydi sürekli sütüm gaz yapardı sonra geçti şükür ama benim bebe ağlamıyordu ☺️
busrakilic1 Elifyazel bizde de çok olıyordu. Kimyon günde 1-2 çay kaşığı ona da veriyordum rahat uyuyordu
mina00 Elifyazel aynı benım kızımda 2 ay 20 gunluk, hafıflemısdı bır kac gundur ıyı uyuyamıyor gecelerı, gunduz hıc uyumuyo en fazla yarım saat 40 dakıka oda sallıyorum oyle, ben bır kac gundur hipp rezene cayı kullanıyoeum ıyı gelıyo bazen
Elifyazel damlamirhat sankı bıtmeyecekmıs gobı ıkınmaktan uyanıyor yavrum gecelerı cıkartamıor acaba damlamı fayda etmıyor anlamıom bıde zaten zor buluyorum damlayı yok dıyorlar bıgaıa yı eczane eczane gezıyom
berenyigit06 Benimde sütten çok gaz geçiyor bebeğime emzirirken karnım gurul gurul niye böyle oluyor ya 😭emdikten sonra o kadar çok ağlıyor ki off off😭
damlamirhat Elifyazel damla felan kullanmadım bi zaman sonra alışır diye düşündüğüm için inşallah geçicek canm biraz sabır..
busrakilic1 Elifyazel düzeliyor biz şuan 4 aylık olduk kendi çıkarıyor. İnan’ın Damladan daha iyi ona alışması daha kötü. Bide şey deneyin. Gün kurusu kayısıyı kaynatıp suyundan verin. Çok işe yaramıştı bizde