Canaryy Merhaba hanimlar. Silikon meyve filesi alacagim. Boon almayi dusunuyorum aslinda ama gordum ki bebedor’un da benzer silikon bir urunu varmis. Kullanan varsa yorum yapabilir mi?
Lovemom Canaryy bizde boon aldık ama daha kullanmaya başlamadık boon diğerlerine göre daha kaliteli geldi bana
Didem88 ntugbahas bende aldum ama içine ne koyacağımi şaşırdım . Oğlum pek sevmeatıyor sürekli. Siz nasıl sevdirdiniz
Canaryy Lovemom evet bana da daha kaliteli geldi ama hani islev ve guvenlik olarak bir problem olmuyorsa 2-3 kati para vermeyeyim diye dusunuyorum simdi
Deletedmom42 MirzaAta filenin temizlemesi çok zor oluyor tek kullanımlık bir materyal, kesinlikle silikon al, parana değsin.
3melek1anne File olan bebeğin dişi çıktıgı zaman sıkıntı oluyo ya dişine takılıyor yada yırtılıyor wee baby de güzel e bebeğin kendi markasıda güzel ama wee babyde kapatılan dişi bir süre sonra atıp kırılıyor e bebeğin olan döndürülerek kapatıldığı için sıkıntı olmuyor fazla para vermeye gerek yok sonuçta aynı işlevi görüyor ne zaman kullanmak istersen kullanmaya başlayabilirsin mesela sadece anne sütü verdiğin dönemde bile içi boşken dolaba koy soğusun diş kaşıyıcı olarak kullan ek gıdaya geçince vermek istediğini koy ver
Gecesmom Boon almıştım. 4.5 aylıkken o zaman onu kullanamadık çümkü ağzına büyük geldi ısırma olayı yoktu o zamanlar. Meyve filesi aldım onu ben tutunca yiyebiliyordu çünkü içindeki biraz azalınca eğiliyordu. 6. Aylığız bu ay boon kullanmaya başladık oh be dedim kendi kendine oynuyor ağzına sokuyor dişlerini kaşıyor ve benim müdahale etmeme gerek kalmıyor. Sağlıklı oluşuda bonusu 🤷♀️