Rahimeekk Merhaba hanımlar süt alerjisi olan varmı bebişlerimizde. Sizler nasıl besleniyorsunuz artık kalsiyum alamamaktan kemiklerim bile ağrımaya başladı canim aşırı pasta istiyor fakat yiyemiyorum 🙄
Cansudeniz Rahimeekk bende aynı durumdayım çok zor çok oturup ağlamak istiyorum tatlı krizi geliyor be kadar çok alerjik bebek varmış başıma gelmeden bilemedim bu kadar oldğunu allah şifa versin yavrulara 😥😕
Kumsal25 Glsmblm3 ekmek falan yiyormusunız bise gaz yapan şeler mercimek çorbası bulgur pilavı falan yiyormusunız bizim 3 aylık ben hala gaz yapar diye yemiyordum ama diyete başladık aüt alerjisinden şüphşendk şmdi yedm mercimek falan
Glsmblm3 Kumsal25 3 aylıkken yemiyordum şuan mecbur yiyorum baklagilden almam lazım vitamin biz 6 aylık olduk et süt ürünleri yumurta felan hep yasak diğer ay diyet açılımı yapılacak alerji maması verildi bi süre bağırsakları rahatlasın diye çalışacağım çünkü
Kumsal25 Glsmblm3 hımm ekmekte mi yemiyordunuz bende bugün yedm mercimek corbası bulgur falan bizde diyettiyiz alerji maması bi aptamil verildi bide con bilmem ne hangisini severse
BurcuuY Cansudeniz Rahimeekk Nesrin1102 Semre01 çoklu besin alerjili bi bebek annesi olarak yazıyorum halinize şükredin canlar 8 ay boyunca zeytin patates ve çavdar ekmeği yedim üç öğün😔 kızım 1 buçuk yaşında hala bitmiş değil alerji tatlı krizinize gelirsek eğer un helvası yapın 😍
Glsmblm3 Kumsal25 hayır ekmek yiyorum alerji testi yaptırın kestiğiniz ürünler yeterli gelmiyor olabilir
Semre01 Bizde 2aydir bu süpheyle yaşıyoruz testte çıkmadı ama fındık ve balık dan süphelenmistim yavaş yavaş deneyerek buluyoruz hala süt ürünü ve yumurta tüketmiyorum
Nesrin1102 7 ayı aşkın süredir diyetteyim ben de. Çikolata yemeyi çooook özledim. Tatlı ihtiyacını arada kek yaparak gideriyorum süt yerine portakal suyu ve rendesi koyuyorum😊
Semre01 Cikolata sütlü tatlılar pastalar bende özledim 😭 ama herşey evlatlarımız için rabbim sifa versin inşallah 🙏🏻
Cansudeniz BurcuuY bizimde daha kesin değilki neye alerjisi olduğu deneye deneye ilerliyoruz herşey dokunuyo nerdeyse cuma günü test yapılacak aynı senin gibi patates zeytin meyve hurma hep aynı şeyi yiyorum 🙁🙁🙁