Neseerol Bez değişikliğinden başımıza geldi ve geçmek bilmiyor hanımlar özellikle varsa bitkisel yoksa tıbbi olarak bildiklerinizi yazar mısınız nasıl geçecek bu pişik ?😕
c3rence Neseerol canım ben hipp sos krem kullandım oldukçada memnunum. Şimdilerde bebeklerimin poposunda ufacık bir kızarıklık farkettiğimde de bunu kullanıyorım başlamadan bitmiş oluyor. Umarım sana da iyi gelir 🖤
_Rukayye Neseerol zeytinyağı asitli olduğundan mıdır nedir oğluma zarar veriyor hemen kızarıyor ama kantaron yağı bir numara 😄
Neseerol Rasoo prima kullanıyoduk malum fiyatlar bi süre sonra zorluyo sleepy e geçtik Minnakyavrum ne karıştırıyolar acaba ? 😕
Gokhangurbet58 Neseerol cnm gercekten şaşırcaksin ama biz pişigi bitsel yolla atlattik oglum cok fena pişik olmustu. Bir tavsiye uzerine margarini eritip surdum bezledim umutlu degildim geciceginden srn bir baktim ki geciyor. Tavsiye ederim
theQueen Neseerol tüp şeklinde yağlı Arko krem tavsiye ederim 😇 ama illa tüp olanlardan olacak diğerleri aynı etkiye sahip değil 🙄
Betull Neseerol evinizde kantron yağı varsa onu sürün iyi gelicektir o yoksa eger zeytinyagı sürün ama kantron yagını mutlaka deneyin
Elissaaaaaa Neseerol bepantol onarıcı bakım kremi pişik için çok iyi geldi, pişik olmadan önce de pişik önleyici bakım kremi var bepantolun. Ben çok memnun kaldım