Sevdasoylu Başlıktada yazdığım gibi oğlum 3 ay 5 günlük eli tüm gün kulağında veya gözlerinde sanki bir ağrısı varmış gibi. Günde 2 defa 1 saat uyurdu şimdiyse gün içinde sürekli uyumak istiyor uyanıncada huysuzlanıyor. Atakmı dişmi anlayamadım veya biryeri mi ağrıyorki?
Sevdasoylu Glyykt ben değilde kayınvalidem başından suyu bir anda döktü en son yıkadığımda 😒 uyarıncada bana kızıyor çocuk böyle yıkanır diye
YagmurKocer kulaga asilmak gibi bi huy basladiysa,sebebi yanakdan kaynaklanma olabilir, cunku yanagini tam dengeleyip tutamadigi icin oyle yapar. Bu sorun dis cikarmada olurmus genelde. Internetten okudum. Bana mantikli geliyor.
Glyykt Sevdasoylu kulak ağrıdığında bebekler çok huysuz oluyo boya yapınca pamuk tikiyorum bn şu kaçmasın diye
ayis Sevdasoylu Bende çok huzursuz olunca dedim acaba diş falan mı çıkarıyo diye damaklarını kontrol ettim baktım alt Damağı bayağı beyazlamış 😊
B007 Sevdasoylu canımm bu aylarda çocuklar bu tarz huylar edinebiliyomuş ama allah korusun iltihapta olabilir hastaneye götür bi istwrsen bi doktora sor ❤️
Regen Sevdasoylu evet henüz diş çıkarmaz ama süt dişleri içerde şuan. Kaşıntı yapıyor olabiliyor bazen. Siz bence doktora gösterin yanılma olmasın. İnstagramda hekimanne var ona da danışabilirsiniz.