Melikekutlu Aventin yeni doğan biberonunu kullanp meme reddi yaşayan oldmu red en aza indiren bi biberon ne önerirsiniz
Giraysmom20 Melikekutlu biz doğduğundan beri onu kullanıyoruz 7.5 aylığız suyu bile onunla içiyoruz hala kesinlikle meme reddi yapmadı bizde 😊
Esme Melikekutlu ben yaşadım bir ay sürdü 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️ Biberon ucuyla alakalı değil bence red . Biberondan çok gelmesi memeden yavaş gelmesi
Teachermom Melikekutlu Eger gunde 1 2 defa kullnirsaniz sikinti olmaz ama daha fazla 3aydan sonra red yapar biberondan sut daha hizli geldiginden ucu tamamen bir pazarlamayalani😂
Melikekutlu Giraysmom20 maşşallaah bazen sütümü sağp vermk zorunda kalıyorm kaşk biberon aldm ama zor kullanması ilk oğlumda biberon olmamasına rağmen meme reddi yaşadm perişan oldm korkuyorm açıkcası şmdi 2 buck aylk uykusu varken çk huzursz emmek istemiyor biberon hepden emzirmedn kesmesn istiyorm
Melikekutlu Teachermom aventin ucu daha küçükmş deliği çektikçe gelıyor akıtmıor red yapmıor dedilerde kullananlarm yorumlarnı mrk ettm gunde iki kez kullanrm muhtemelen 2 buck aylk beebeğmde
Mom095 Melikekutlu evet canım emzikten akması için bebeğin emmesi lazım. Bende doğduğundan beri kullanıyorum 5 aylık oldu çok memnunum. Aynı memeyi emer gibi uğraşıyo bebek biberondan içerken
turansmom Melikekutlu ben aventi bilmemde chico kullanıyorum 1 aylik bebegim red yapmadı. Çok çok yavaş geliyor bebeğin çekmesi gerekiyor denedim ondan biliyorumm😂
Bournemount Meme reddi 3 aydan sonra başlıyor.kimi zaman biberon sebep oluyor kimi zamanda bebeğin görüş açısının genişlemesi ve dikkatinin dağılmasından kaynaklanıyor.biz 3 ay 19 günlüğüz uyanıkken kesinlikle memeyi almak İstemyor
Snfk Melikekutlu bebeğim henüz 6 günlük. Hastanede sütüm gelmedi meme ucum çok düz kahverengi bölgesi çok şişti o yüzden memeyi alamadı. Biberonu kullanmaya başladık mecburen. Hala göğsüm aynı şekilde sağmak zorunda kalıyorum. Memeyi kabul ettiremedim bi türlü. Sarılığı git gide artıyo. İlk başlarda biberon yüzünden olduğunu düşünmüştüm. Ama hemşire anne memesine en yakın biberon olduğunu söyledi.
turansmom Melikekutlu yok canım yaşadım onu bir kez o yüzden chico dedim zaten. Hastanede biberon verildi sonra memeyi almadi bir kaç gun biberonu kestim simdi meme+biberon gidiyorum.
CicekYesim Melikekutlu Maalesef o biberon çok meme reddi yapıyor muş danışmanlığını aldığım ebe söylemişti biz lansinoh un Naturel wave pp kullanıyoruz anne memesini emerkenki çekme hareketini birebir yaptıran biberon tavsiye ederim
Melikekutlu Merveg1 elimde var ilk doğduğnda yaptım ama şuan çok huylanıyor emmiyor onu hissettiğinde eds yoksa en iyi yöntem ama kaç aylk olana kdr yapılıyorki bz 2 bçuk aylığız
Esraabozdemir09 3 aydan sonra meme reddi normaldir eğer bu aralıklardaysa biberonla alakası yoktur bende kullandım avent onunla alakası yok bence ve kısa süreli red yaşadım sonra düzeldi 😊