Zozben 4ocakta Doğum yaptım sezeryanla göğüs yaraları sütün geç gelmesi derken 3600 doğan Bebeğim bir hafta sonra sağlık ocağında 3450 çıktı sonraki hafta tekrar çağırdılar kilo kontrolü için bu sefer 50 gram düşmüş 3400 olmuştuk. Tekrar çağırıldık 1 hafta sonrasında bu sefer 100 gram alabilmiştik ebe az olduğunu söyledi ama bir kaç öneri de bulunup doktor kontrolünü bekleyelim dedik. Sağlık ocağından gelince göğüslerimi sağdım çok az süt çıktı baya moralim bozuldu ağladım ama toparladım kendimi elimden geldiğince sık sık emziriyorum asıl sormak istediğim sütüm yetmiyor bebek doymuyor olsa çiş ve kaka sayısı az olur dimi bizim günde en az 3-4 kez dolu dolu çişli bez kakası da en az 2dir. Kafama takmıyım sütüm etkilenmesin dedikçe kendimi bunları düşünürken buluyorum
Zozben Elimden geldiğince direniyorum moralimi bozmamak için ama göğüslerim de söndü gibi bi ara çok güzel şiş hal almışlardı ve sızı hissediyordum şimdi onlar yok gerçi Bebeğim içerken lokurtu sesi geliyor ama 15 dakika sonra süt bitiyor sanırım çekeliyor kasıyor kendini bende göğsümü sıkıyorum bakıyorum süt yok çok kafam karışık bir öyle bir böyle düşünüp duruyorum şu kontrolde hayırlısıyla gelse [bilinmeyen]
Hirabebek Sık sık emzirin. Kafanızda süt yok düşüncesini de bitirin. Bebeğiniz acıktığında değil sadece canınız istediğinde bile emzirin. Bu sayede süt daha çok üretir göğüsleriniz ne kadar emerse o kadar iyi
Zozben Hirabebek öyle yapmaya çalışıyorum yaralar yeni geçti tekrar olmaya başlıyor gibi ama ona rağmen çabalıyorum uyanık olduğu müddetçe sık sık emziriyorum uyursa 2 saati bekliyorum
Zozben [bilinmeyen] suyu çok içiyorum Humana içiyorum hatta bitmek üzere malt içecekte aldım konpostolar falan da cabası bakalım Damla’yı bende duydum onu da deniycem sanırım