EEslem 11 aylik bebek anneleri sizde durumlar ne 4 gündür aşırı iştahsız premiture dogdu zaten 8 kiloydu duan 7 bucuga düşmüş daha dişide çıkmadı kafayı yemek üzereyim oturup ağlıyorum 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️☹️☹️☹️,
Mom9 EEslem kabardıysa damaklar çıkmak üzeredir. Bizde 11.aydayken yaşadık iştahsızlık. Üst yan dişler çıkınca rahatladı
Teachermom EEslem Yanliz dıs bu kadar istahsizlik yapmaz yani bi yerden sonra yemesi gerekir kilo vermesine uzuldum acikcasi.Bi kan tahlili yaptirdinz mi vitamin degerlerine bakildi mi?
Arhim EEslem bugun aynı postu actm. 11 bucuk aylık kızım. Yemıyor. 34 haftalık dogdu zaten mınıcıktı bende cok uzuluyorum uzunteuden aglıyorum bende yemıyorum
Ogullarinaasikanne EEslem bu hep bu sekilde ise mutlaka degerlerine baktirin demir ve troidine. Kisa bir surec olabilir. Benim oğlumda 7.5 aylik bazen kase kase yiyor masallah bazende zorla veriyorum belki diş cikaracak ise ondan da olabilir ama doktoruna sormaniz en iyisi
Julijuli Canım demirine baktır söyle doktoruna.kan damlası versen bile yetersiz kalıyor.benim oglum biraz iştahsızlastı demiri düşükmüş ferrum a başladık şimdi doymak bilmiyor:) sen de bir söyle doktoruna
EEslem Mom9 iştahsızken neler yaptınız bn kafayı yiyorm sinirden agliyrm surekli girgide kilo vericek diye
Julijuli EEslem patates kızart seviyor genelde bebekler.kara üzümden komposto da yapabilirsin kaşık kaşık versen o da şifa.küçük köfteler yap annesi sever belki.aklıma gelen bunlar inşallah yakında iştahı açılır kuzunun.
Engmom Julijuli çocuğa hiç kızartma verilir mi Allah aşkına öneri yazarken dikkatli olun. Bebeklere buharda, ızgara, fırında veya suda pişme dışında yemek pişirme önerisi sunulmuyor. Siz de bebeğinize yapmayın lütfen trans yağ yedirirsiniz yoksa